Forgatási képeket és videót is kaptunk a Han Solo spin-offból

Fényképek és egy videó jelent meg a Han Solo kulisszái mögül, melyen először pillanthatjuk meg Woody Harrelson által játszott karaktert és Chewbaccat.

Fényképek és egy videó jelent meg a Han Solo kulisszái mögül, melyen először pillanthatjuk meg Woody Harrelson által játszott karaktert és Chewbaccat.

Az utóbbi hetekben a második Star Wars antológiafilmtől volt hangos a sajtó, több vészjósló hír is megjelent a filmről. Előbb a Lucasfilm kreatív különbségek miatt kirúgta a két rendezőt, majd kiderült, hogy a film főszereplőjével is gondok vannak, emiatt színésztanárt kértek fel mellé, aki felügyeli minden lépését. Habár önmagában ez még nem ad okot aggodalomra, hiszen Hollywoodban bevett szokás, hogy mentortámogatást kapnak a színészek, de nem forgatás közben.

A film egyelőre jó kezekbe került, hiszen Phil Lordot és Chris Millert az a Ron Howard váltotta, aki A Da Vinci-kód trilógiát rendezte. A források szerint a filmből már csak pár hét van hátra, majd azt követik az újraforgatások, ahová most a TMZ is beférkőzött, s lőtt pár egészen friss fotót, melyeken a legendás űrkalóz (Alden Ehrenreich) mellett feltűnik Chewie (Joonas Suotamo) és Beckett (Woody Harrelson) is valamiféle űrállomáson. Egy másik képen egy titokzatos női szereplőt is látunk, akit vélhetően Emily Clarke alakít a Trónok harcából, de a kamerabeállítás miatt nehéz ezt pontosan megmondani.

A hírek szerint ezeket a jeleneteket még a rendezőpáros távozása előtt vették fel.

Az egyelőre a Han Solo névre keresztelt film bemutatója 2018. május 25-én lesz.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Deadpool új jelmezt kap a második részre

Next Article

Daniel Craig ismét James Bond lesz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!