Wide Screen
Image default
Játékok

Fontos részletek derülnek ki a kiszivárgott Star Wars: Battlefront II trailerből!

Az EA véletlenül nyilvánosságra hozott Star Wars: Battlefront II traileréből kiderült, hogy a történet központi szereplője egy női rohamosztagos lesz, és megjelenik többek között Darth Maul és Yoda is.

Hiába volt szórakoztató a Star Wars: Battlefront, de a sztori mód hiánya mégis nagy csalódás volt a rajongók számára. Illetve az a tény, hogy az akció csak az eredeti trilógia eseményeire támaszkodott, szintén nem volt kielégítő, hiszen a játék nem sokkal a 7. film előtt jelent meg. Persze aki nagyon vágyott az új kontentre az DLC-ben megkapta, sőt még a Zsivány Egyes alapján is volt kiegészítés. Most viszont úgy fest, a készítők javítják a fenti hiányosságokat!

A Star Wars: Battlefront II első trailerét a Star Wars Celebraiton részeként ezen a hétvégén akarták bemutatni, de már korábban kiszivárgott az internetre és a videó sok izgalmas részletet megmutat a játékból.
Először is annyit megtudtunk, hogy a főszerepben egy női rohamosztagos lesz, és a történet A Jedi visszatér, és Az ébredő erő eseményei között játszódik majd. A trailer alapján az is megerősítést nyert, hogy játszható karakter lesz Yoda, Darth Maul, és még Kylo Ren is. Ez pedig valószínűleg azt jelenti, hogy az online mapok között találunk majd kedvünkre valót a Star Wars minden időszakából.

star-wars-hungary

Még több a témában...

A Star Wars képregényekből kiderült, hogy Kylo Ren miért visel sisakot

Kévés Bence Mihály

Diego Luna a Cassian Andor-sorozat forgatásáról csevegett, amibe Tony Gilroy rendezőt is bevonják majd

Kévés Bence Mihály

A Darth Vader képregény szerint a történet egyik kulcsszereplője mégsem halt meg

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon