Wide Screen
Image default
Filmek

Folytatódik a Batfleck huzavona

Ben Affleck még mindig fontolgatja a visszatérését Batman-ként de mégis inkább csak rendezne.

Mióta Affleck visszalépett a The Batman rendezésétől, rengeteg pletyka kapott szárnyra azzal kapcsolatban, hogy vajon a főszerepet elvállalja-e majd, vagy ezzel a döntésével minden fronton elhagyja a DC filmes univerzumát. Olyan véleményeket is hallani, miszerint a Flashpoint Paradox-ban még eljátssza a Denevérembert, de utána végleg szögre akasztja a köpenyt és az önálló filmre már más színészt kell keresnie Matt Reeves-nek.

Egy Az Igazság Ligája kapcsán nemrég készült interjúban Afflack-et a Batman filmes jövőjéről kérdezték:

Engem érdekel a dolog és mindig a kapott anyag minősége alapján mérlegelek. Szeretnék rendezni egy Batman filmet, de az eddigi forgatókönyvekkel nem voltam elégedett, úgyhogy mindig újra és újra kezdték írni őket. Jelenleg több különböző lehetőséget is látok. Van egy elképzelésem arról, hogy a DC Univerzumnak merre kellene haladnia és követni fogom ezt az elképzelésemet. Tudom, hogy nagyon szeretek ezekkel az emberekkel együtt dolgozni és nagyon élveztem a film forgatását.

A nyilatkozat alapján úgy tűnik, hogy megfelelő forgatókönyv alapján Affleck elvállalná a film rendezését, de a címszerepet valószínűleg már nem játszaná el. Talán ha kapna egy nagyon jó szkriptet meggondolná magát a szereppel kapcsolatban is. Remélhetőleg a Warner Bros és a DC Films hamarosan valamilyen hivatalos állásfoglalást is biztosít a rajongók számára.

Ti hogy gondoljátok, mi lenne a legjobb megoldás?

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Jöhet a Booster Gold-mozfilm a DC Comics-tól

Kévés Bence Mihály

2018 elején kezdődhet a szóló Joker-film forgatása

Kévés Bence Mihály

Begyújtották a The Batman-film rakétáit

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább