Fekete Párduc nyílt casting felhívása utalás is lehet a történetre

A film cselekménye továbbra is titok, mondhatni sötétben tapogatózunk a Fekete Párduc filmnél.

A film cselekménye továbbra is titok, mondhatni sötétben tapogatózunk a Fekete Párduc filmnél.

A Marvel egy új nyílt szereplőválogatást hirdetett a Fekete Párduchoz, melyben olyan színészeket keresnek, akik különleges háttérrel rendelkező karaktereket játszhatnak majd a filmben. Vajon csak mi gondoljuk bele, vagy ezek a szerepek akár utalások is lehetnek a film történetére?

Az SMTV oldal vetette fel, hogy nyílt casting van Ryan Coogler Fekete Párduc filmjéhez, melyekből érdekes következtetéseket lehet levonni, és talán a film cselekményéhez is közelebb kerülünk. Úgy fest a cikk alapján, hogy a Marvel férfiakat, nőket és gyerekeket is keres más-más szerepekre, akik wakandai polgárokat játszhatnak, valamint utcai jelenetekre koreai és fülöp-szigeteki embereket – és itt jön a legérdekesebb dolog: olyan etnikumú embereket is keresnek, akik valós fegyvertapasztalattal rendelkeznek, és képesek lennének CIA ügynököket játszani.

Bár a sztori többsége inkább Wakandában játszódik majd T’Challa otthonában, de úgy tűnik megerősítést nyert az is, hogy a herceg visszatér az Egyesült Államokba – hacsak nem a CIA ügynökök keresik fel Párducot Wakandában, hogy számon kérjék tettéért, amit az Amerika kapitány: Polgárháborúban tett. Akárhogy is, de határozottan úgy néz ki, mintha T’Challat elővennék, mert segített Steve Rogersnek és Bucky Barnesnak.

A Fekete Párduc film sztárjai, akikről már biztosan tudjuk, hogy szereplni fognak a filmben: Chadwick Bosema, Lupita Nyong’o, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Forest Whitaker Daniel Keluuya és Winston Duke, de januárban további színészek bejelentésére lehet számítani.

A filmet Ryan Coogler (Creed: Apollo fia rendezője) rendezi, aki Joe Robert Cole (The People Vs. O.J. Simpson írója) forgatókönyvét fogja feldolgozni, és várható bemutató 2018. február 16.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Rafe Spall és Toby Jones is szerepelhet a Jurassic World 2-ben

Next Article

Újabb pillantást vehetünk a Power Rangers ruháira

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!