x
Filmek

Eszeveszett esküvő vetítés és buli sok meglepetéssel a TRIP Hajón

December 14-én érkezik a hazai mozikban az Életrevalók rendezőinek új vígjátéka, a Franciaországban már milliók által imádott Eszeveszett esküvő.

  • Publishednovember 29, 2017

December 14-én érkezik a hazai mozikban az Életrevalók rendezőinek új vígjátéka, a Franciaországban már milliók által imádott Eszeveszett esküvő.

A következő hetekben azonban országosan több mozi premier előtt műsorra tűzi a filmet. Egyikükre igazán extravagáns helyszínen, különleges körítéssel kerül sor: december 2-án, szombaton este 7-től a csodás pesti panorámát kínáló TRIP Hajó fedélzetén (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér, 2-es móló) mozizhatnak az érdeklődők, sok más meglepetés mellett.
A filmre olyan fiúkat és lányokat várunk, akiknek egy kicsit elege van a megszokott szingli életből és szívesen lazulnának egy nem hétköznapi buliban. Vagy éppen friss, vagy magukat frissnek érző házasokat, akik szívesen romantikáznának megint egyet. És persze a násznépet, akik újra koccintanának a párok egészségére és táncolnának, mint egy eszeveszett esküvőn! Egyszóval: mindenkit, aki különleges körülmények között szórakozna egy jó filmen, majd belevágna az éjszakába.

A vetítést követően a vendégek pazar Hungaria Extra Dry pezsgőkkel koccinthatnak, a jó hangulatról és a remek zenékről pedig az International Love Affair csapata, valamint egy igazi celeb vőfély, Pierre gondoskodik, de természetesen további meglepetésekkel is készülünk.

Jegyár: 4990 Forint, mely tartalmazza az eszeveszett mozijegyet, az eszeveszett popcornt, a korlátlanul fogyasztható eszeveszett pezsgőt és a belépőt az Eszeveszett International Love Affair Buliba. Vigyázat, a létszám limitált! Jegyelővétel itt.

A filmről bővebben:

Minden idők legsikeresebb francia filmje, az Életrevalók rendezői visszatértek ahhoz a műfajhoz, amely naggyá tette őket. Az Eszeveszett esküvő egy fergetegesen szórakoztató és felemelő mozi egy álomesküvőről, ahol minden rosszul sül el.

Max, a nagy rutinnal bíró rendezvényszervező hiába vezényelte már le grandiózus események százait, arra még ő sincs felkészülve, ami a XVII. századi francia kastélyban és annak parkjában történik. Óriási stábjával jó előre megtervez mindent, hiszen a kastély és a park minden szegletében tökéletes ünnepi hangulatnak kell uralkodnia, a többszáz vendégnek és persze a maximalista, kőgazdag vőlegénynek olyan estét kell biztosítsanak, amelyre azok életük végéig emlékezni fognak. Néhány apró baki után viszont kártyavárként kezd összedőlni az este. Max pedig csak a fejét kapkodja, hogyan tudná megakadályozni a teljes káoszt és megmenteni a nászt.

Az Eszeveszett esküvő nem az ifjú pár, a család és a barátok, hanem a háttérben dolgozók szemén keresztül mutatja be az eseményeket. Eric Toledano és Olivier Nakache filmje az elmúlt évek egyik legemlékezetesebb francia vígjátéka, amely a rendezőpáros korábbi filmjeihez hasonlóan (Életrevalók, Samba) nemcsak szórakoztató pillanatokat, hanem szeretettel teli karaktereket és felejthetetlen élményt nyújt.

Facebook eseményt az alábbi linken éritek el.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.