Close


Közelgő események

Filmek

Erről szól majd a Thor: Ragnarök, a Fekete Párduc és a Bosszúállók: Végtelen háború

A License! Global Magazine-nak köszönhetően új szinopszisokat kaptunk a Marvel Filmes Univerzum soron következő filmjeihez, a Thor: Ragnarökhöz, a Fekete Párduchoz és a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz.

Erről szól majd a Thor: Ragnarök, a Fekete Párduc és a Bosszúállók: Végtelen háború
  • PublishedMay 21, 2017

License! Global Magazine-nak köszönhetően új szinopszisokat kaptunk a Marvel Filmes Univerzum soron következő filmjeihez, a Thor: Ragnarökhöz, a Fekete Párduchoz és a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz.

A Thor: Ragnarök szinopszisa nem mond újat az előzőhöz képest, viszont a Fekete Párducé és a Bosszúállóké már igen. A Párduc leírása szerint az új wakandai király egy nehéz helyzetben találja magát ami akár világháborúhoz vezethet. Eközben a Végtelen háború leírása pedig Thanos eljövetelét hirdeti és hogy a film mennyire megváltoztatja majd a Marvel Filmes Univerzumot.

Lejjebb találjátok a leírásokat, kommentben pedig írjátok meg mit gondoltok.

Thor: Ragnarök (hazai bemutató: 2017. November 2)

A Thor-filmekben bemutatott Asgard a pusztulás szélén áll, Thor testvére, a furfangos Loki ül a trónon, ám a veszélyes Helának is erre fáj a foga. Eközben Thor a világegyetem másik szegletében kerül bebörtönzésre. Hogy megszökjön, s otthonát is megvédje, előbb egy halálos csatát kell vívnia nem mással, mint egykori Bosszúálló társával, s korábbi szövetségesével… a hihetetlen Hulkkal!

Fekete Párduc (hazai bemutató: 2018. Február 15)

Az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után T’Challa király hazatér, Wakandába, egy elszigetelt, de technikailag annál fejlettebb afrikai országba, hazájának frakciói viszont megkérdőjelezik jogos örökségét. Azonban amikor két ellenség egyesíti erejét, a Fekete Párduc nevű hősnek össze kell fognia egy C.I.A. ügynökkel, Everett K. Ross-szal, s a Dora Milaje nevezetű csoport tagjaival, hogy megelőzzék a kirobbanás szélén álló háborút, mely Wakandát fenyegeti.

Bosszúállók: Végtelen háború (hazai bemutató: 2018. Május 3)

Mialatt a Bosszúállók, s a csapat szövetségesei még mindig a nagy fenyegetettségektől óvják a Földet, a kozmosz sejtelmes sötétjéből egy új ellenség lép elő: Thanos. A hírhedt zsarnok célja, hogy összegyűjtse mind a hat Végtelen Követ, az emberi értelem számára felfoghatatlan hatalmat biztosító fegyverhez, s hogy magát a realitást a saját elgondolásai szerint formálja. A Bosszúállók kalandjai mindvégig ehhez a ponthoz vezettek – a Föld, s az univerzum pedig ennél ingatagabb lábon még sosem állt.

dc-es-marvel-univerzum

 

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.