Érkezik Brainiac a Krypton sorozatba!

Kal-El nagyapjának nem akárkivel kell szembenéznie, mert Brainiac is feltűnik a jövőre debütáló Krypton című sorozatban.

Kal-El nagyapjának nem akárkivel kell szembenéznie, mert Brainiac is feltűnik a jövőre debütáló Krypton című sorozatban.

A Deadline értesüléseinek köszönhetően megtudtuk, hogy két új színésszel bővült a 2018-ban érkező Krypton sorozat stábja. Paula Malcomson (Ray Donovan) alakítja Charys-t, míg Blake Ritson (Da Vinci démonai) pedig Superman egyik legnagyobb ellenségét Brainiacet kelti életre.

Malcomson karaktere Charys, az El ház matriarchája, és segíti fiát Seg-Elt az árulókkal szemben Kandor City-ben. Ritson karaktere Brainiac pedig nem kell sokaknak bemutatni. Ő egy hiper fejlett, intelligens android. Egy parazita. Továbbá Superman egyik legöregebb és legveszélyesebb ellenfele.

A Krypton sorozat Superman nagyapját Seg-Elt mutatja be és hogy ő miképpen próbálja megmenteni az El ház hírnevét és szeretett bolygóját a káosztól.

A stáb eddigi tagjai: Cameron Cuffe (Seg-El), Georgina Campbell (Lyta Zod),  Elliot Cowan (Daron-Vex), Shaun Sipos (Adam Strange).

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Új Mutánsok

Haláli lett az Új Mutánsok magyar szinkronos előzetese

Next Article

Nagy jelentőséggel bír Rose nyaklánca Az utolsó Jedikben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!