Wide Screen
Image default
Filmek

Emily Blunt még mindig bízik benne, hogy elkészül A holnap határa folytatása

Emily Blunt, a Hang nélkül 2. főszereplője kijelentette, bízik benne, hogy Tom Cruise-zal még elkészül A holnap határa folytatása.

Emily Blunt, a Hang nélkül 2. főszereplője kijelentette, bízik benne, hogy Tom Cruise-zal még elkészül A holnap határa folytatása.

Ki tudja követni, hogy hányszor hallottunk már A holnap határa második részéről, aminek végső forgatókönyve talán még el sem készült, bár a rendező próbálta azt a látszatot kelteni, hogy minden sínen van, jöhet a folytatás. Aki esetleg nem ismerné a történetet: Tom Cruise főszereplésével William Cage főhősünk egy időhurokba kerül, és miután meghal, újraéli a napot, még mielőtt az idegenekkel folytatott nagy harc kezdetét venné. A harcra Emily Blunt karaktere próbálja felkészíteni, és keresik a megoldást, hogy egyszer és mindenkorra megállítsák az idegeneket.

Bár az első résszel nem robbantottak kasszát sok más hollywoodi alkotással szemben, de ahhoz elég volt, hogy elgondolkozzanak egy második részen. Több tényező is hátráltatta a projektet eddig, részben a Tom Cruise és Emiliy Blunt elfoglaltsága, részben pedig a forgatókönyv folyamatosan módosítása miatt eddig nem készült el.

A Hang nélkül 2. bemutatója előtt azonban Blunt az IndieWire lapnak úgy fogalmazott, hogy nagyon bízik a filmben, hogy a hátráltató dolgok ellenére még tető alá tudják hozni:

Azt hiszem, hogy van egy ötlet, ami szerinte nagyszerű. Azt mondja, hogy ez a fickó bejött és megoldotta a problémát. Mindegyik sztár aláírása kell ahhoz, hogy meg tudjuk csinálni ezt a filmet. Nem tudom, de remélem, hogy meg fogjuk.
Emily Blunt

Blunt megjegyezte azt is, hogy fizikailag mennyire megterhelő volt az első rész munkálata, ennek ellenére nagyon szívesen visszatérne Tom Cruise és a csapat oldalán a második részre:

Abszolút odáig voltam érte. A testem félbe tört, de hajlandó lennék újra megcsinálni ezekkel a srácokkal, akiket imádok. Meglátjuk.

Az időzítés nem a legjobb, hiszen Tom Cruise éppen elfoglalt a Mission: Impossible franchise folytatásai miatt, de ha Doug Liman rendező eléggé kitartó lesz, akkor talán valóban elkészül a második rész.

Még több a témában...

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix

Kévés Bence Mihály

Új előzetes szerint óriási kalandnak ígérkezik Dwayne Johnson és Emily Blunt Dzsungeltúra kalandja

Kévés Bence Mihály

John Krasinski reagált arra a rajongói felvetésre, hogy ő legyen Reed Richards a Fantasztikus Négyes rebootban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat