x
Close


Közelgő események

Filmek

Első képek az Annabelle 2-ből, hamarosan érkezik a trailer is

Júniusban jelentették be, hogy a New Line horrorsorozata folytatást kap, s érkezni fog az Annabelle 2.

Első képek az Annabelle 2-ből, hamarosan érkezik a trailer is
  • Publishedszeptember 15, 2016

Júniusban jelentették be, hogy a New Line Cinema horrorsorozata folytatást kap, s érkezni fog az Annabelle 2.

A bejelentés óta eltelt jó pár nap, de szinte semmit nem hallottunk a filmről, nem tudtuk eddig, hol tartanak a munkálatokkal. David F. Sandberg tegnap bejelentkezett, és már meg is osztotta az első képet a filmből, amin épp a film ikonikus babáját állítja a megfelelő pozícióba. A rendező azt is elárulta, hogy a film első trailere holnap, azaz valamikor helyi idő szerint éjjel fog befutni.

A második részben a baba készítőjével és feleségével találkozhatunk majd, akik gyerekeket fogadnak örökbe az árvaházból. Néhány évvel a tragikus halálesetek után járunk majd. Hamarosan a lányok, és az apáca is célkeresztbe kerül, őket szemeli ki Annabelle. David Twitter-fiókján jelent meg a fénykép, ennek tudtában érdemes feliratkozni a fiókra, mert lehet az előzetes is itt fog leghamarabb megjelenni.

Az Annabelle 2 forgatókönyvét az eredeti történet kitalálója, Gary Dauberman készítette. A bemutatóig még egy évünk van, mert csak 2017. május 19-én fogják bemutatni a horrorész új kalandját. A film szereplői között van Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard, Grace Fulton, Samara Lee és Tayler Buck is.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.