Elrajtolt a The Predator-film forgatása

Elkezdődött az új Ragadozó forgatása, és azt is megerősítették, hogy nagyon durva lesz.

Elkezdődött az új Ragadozó forgatása, és azt is megerősítették, hogy nagyon durva lesz.

Shane Black Twitteren jelentette be, hogy mai nappal nem csak forog a The Predator reboot, hanem hivatalosan is a legerősebb, legnagyobb besorolást, azaz az R-t kapja. A vérfürdőben gazdag Ragadozó filmet Vancouverben veszik filmre.

Hétfő… a vadászat elkezdődött.

Bizonyíték arra, hogy ez bizony nagyon kemény menet lesz:

Erre a kijelentésre vártunk már évek óta, hogy valaki odategye magát, és egy méltó, igazi Ragadozó filmmel álljon elő. Igaz, hogy készült 2012-ben egy Ragadozók című film, illetve a 2000-es években Alien vs Predator, de azok egytől-egyig óvodás kategóriába sorolhatóak. A rendező a következőt üzente a rajongóknak:

És csak hogy tisztázzuk: a PG-13 punciknak való… Gerincoszlopok fognak törni.. nem kevés.

És ha a fenti bejelentés nem lett volna elég, akkor a rendező az első képet is megosztotta a film szereplőiről:

A szereplők egy része… gyönyörű emberek, jó emberek. És gyilkosok is. Mától forog a kamera. Hírekért kövessetek Twitteren. Kívánjatok szerencsét.

Korábban voltak arra utaló jelek, hogy esetleg Arnold Schwarzenegger is feltűnik majd a filmben, de ezt “hivatalos” a film főszereplője, Holbrook egy interjújában megcáfolta:

Jelenleg a Predator-on dolgozom, és ez nem folytatás lesz. Shane Black teljesen újat hozott létre, ami valamilyen módon a Predator birodalmában marad. És amiről ma beszéltünk, az bizonyos szempontból egy teljesen új történet, de gyökerei még így is valóságosak. Igazán friss lesz. Nem hiszem, hogy látni fogjátok Schwarzenegger-t a filmben. Amolyan csaliszerepet játszanak csak a filmben. Ez a film horror, sci-fi és western keveréke lesz.

A The Predator rebootot 2018. február 9-én mutatják be Amerikában.

Total
0
Shares
Previous Article

Végre megtudtuk, ki fogja Árészt játszani a Wonder Woman képregényfilmben

Next Article

Megerősítve a Logan-film stáblistás jelenete

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!