Wide Screen
Image default
Filmek

Elrajtolt a The Predator-film forgatása

Elkezdődött az új Ragadozó forgatása, és azt is megerősítették, hogy nagyon durva lesz.

Shane Black Twitteren jelentette be, hogy mai nappal nem csak forog a The Predator reboot, hanem hivatalosan is a legerősebb, legnagyobb besorolást, azaz az R-t kapja. A vérfürdőben gazdag Ragadozó filmet Vancouverben veszik filmre.

Hétfő… a vadászat elkezdődött.

Bizonyíték arra, hogy ez bizony nagyon kemény menet lesz:

Erre a kijelentésre vártunk már évek óta, hogy valaki odategye magát, és egy méltó, igazi Ragadozó filmmel álljon elő. Igaz, hogy készült 2012-ben egy Ragadozók című film, illetve a 2000-es években Alien vs Predator, de azok egytől-egyig óvodás kategóriába sorolhatóak. A rendező a következőt üzente a rajongóknak:

És csak hogy tisztázzuk: a PG-13 punciknak való… Gerincoszlopok fognak törni.. nem kevés.

És ha a fenti bejelentés nem lett volna elég, akkor a rendező az első képet is megosztotta a film szereplőiről:

A szereplők egy része… gyönyörű emberek, jó emberek. És gyilkosok is. Mától forog a kamera. Hírekért kövessetek Twitteren. Kívánjatok szerencsét.

Korábban voltak arra utaló jelek, hogy esetleg Arnold Schwarzenegger is feltűnik majd a filmben, de ezt “hivatalos” a film főszereplője, Holbrook egy interjújában megcáfolta:

Jelenleg a Predator-on dolgozom, és ez nem folytatás lesz. Shane Black teljesen újat hozott létre, ami valamilyen módon a Predator birodalmában marad. És amiről ma beszéltünk, az bizonyos szempontból egy teljesen új történet, de gyökerei még így is valóságosak. Igazán friss lesz. Nem hiszem, hogy látni fogjátok Schwarzenegger-t a filmben. Amolyan csaliszerepet játszanak csak a filmben. Ez a film horror, sci-fi és western keveréke lesz.

A The Predator rebootot 2018. február 9-én mutatják be Amerikában.

Még több a témában...

The Predator – Késik, csak 2018 nyarán kerül a mozikba

Kévés Bence Mihály

5 színész, akik Henry Cavill helyébe léphetnek Superman szerepében

Új tévészpotot kapott a Predator – A ragadozó

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább