x
Close


Közelgő események

Filmek

Elrajtolt a The Predator-film forgatása

Elkezdődött az új Ragadozó forgatása, és azt is megerősítették, hogy nagyon durva lesz.

Elrajtolt a The Predator-film forgatása
  • Publishedfebruár 20, 2017

Elkezdődött az új Ragadozó forgatása, és azt is megerősítették, hogy nagyon durva lesz.

Shane Black Twitteren jelentette be, hogy mai nappal nem csak forog a The Predator reboot, hanem hivatalosan is a legerősebb, legnagyobb besorolást, azaz az R-t kapja. A vérfürdőben gazdag Ragadozó filmet Vancouverben veszik filmre.

Hétfő… a vadászat elkezdődött.

Bizonyíték arra, hogy ez bizony nagyon kemény menet lesz:

Erre a kijelentésre vártunk már évek óta, hogy valaki odategye magát, és egy méltó, igazi Ragadozó filmmel álljon elő. Igaz, hogy készült 2012-ben egy Ragadozók című film, illetve a 2000-es években Alien vs Predator, de azok egytől-egyig óvodás kategóriába sorolhatóak. A rendező a következőt üzente a rajongóknak:

És csak hogy tisztázzuk: a PG-13 punciknak való… Gerincoszlopok fognak törni.. nem kevés.

És ha a fenti bejelentés nem lett volna elég, akkor a rendező az első képet is megosztotta a film szereplőiről:

A szereplők egy része… gyönyörű emberek, jó emberek. És gyilkosok is. Mától forog a kamera. Hírekért kövessetek Twitteren. Kívánjatok szerencsét.

Korábban voltak arra utaló jelek, hogy esetleg Arnold Schwarzenegger is feltűnik majd a filmben, de ezt “hivatalos” a film főszereplője, Holbrook egy interjújában megcáfolta:

Jelenleg a Predator-on dolgozom, és ez nem folytatás lesz. Shane Black teljesen újat hozott létre, ami valamilyen módon a Predator birodalmában marad. És amiről ma beszéltünk, az bizonyos szempontból egy teljesen új történet, de gyökerei még így is valóságosak. Igazán friss lesz. Nem hiszem, hogy látni fogjátok Schwarzenegger-t a filmben. Amolyan csaliszerepet játszanak csak a filmben. Ez a film horror, sci-fi és western keveréke lesz.

A The Predator rebootot 2018. február 9-én mutatják be Amerikában.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.