Ms. Marvel

Előzetest kapott az MCU új tinisztárja, a Ms. Marvel, sőt még premier időpontját is leleplezték

Ms. Marvel most fedezi fel szupererejét.

A Marvel Studios végre bemutatta a Ms. Marvel című sorozat első trailerét és poszterét, valamint megerősítette, hogy a sorozat június 8-án kerül bemutatásra a Disney+-on. Az előzetesből többet megtudhatunk arról, hogy a Marvel Moziverzum legújabb szuperhőse hogyan egyezteti össze a középiskolás éveket a családdal és szuperhősképességével.

A felvételek megerősítik, hogy Kamala Khan képességeire egy kozmikus ereklye (valószínűleg Nega-Bands) révén tesz szert, vagyis a Marvel kockásaival ellentétben itt más eredettörténetet kap (nem Embertelen). A Marvel egyik legújabb szuperhőse Ms. Marvel, aki 2014-ben mutatkozott be, azóta pedig népszerűsége csak nő. A Marvel’s Avengers című videojáték egyik központi karaktere volt, aki elszántsága miatt egyesítette a Bosszúállókat. Hogy milyen szerepet kap az MCU-ban, mi lesz Kamala legfőbb célja, egyelőre rejtély, de az már biztos, hogy az önálló sorozata után a The Marvels című folytatásban is feltűnik majd Carol Danvers oldalán.

A sorozathoz kiadott hivatalos szinopszisban olvasható, hogy “A Ms. Marvel egy új, eredeti sorozat, amely bemutatja Kamala Khant, a Jersey Cityben felnövő muszlim származású amerikai tinédzsert. Egy lelkes rajongó és fan-fiktív ábrándozó, Kamala egy szuperhős megarajngó hatalmas képzeleterővel – különösen, ha Marvel Kapitányról van szó. Kamala mégis úgy érzi, hogy nem illik az iskolába, és néha még otthon sem találja helyét – egészen addig, amíg nem tesz szert szupererőre, mint a hősök, akikre felnézett mindvégig. A szupererővel az élet is jobb lesz, nem igaz?”

Tegnap este a trailer bemutatójával azt is megerősítették, hogy Iman Vellani főszereplése mellett Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer és Nimra Bucha is szerepelnek.

Bisha K. Ali a sorozat vezető írója, a rendezői székben pedig Adil El Arbi és Bilall Fallah, Meera Menon valamint Sharmeen Obaid-Chinoy foglal helyet. A karakter

Total
1
Shares
Previous Article
Halo

Lenyűgöző új előzetest kapott a Halo sorozatadaptációja

Next Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Kevin Feige próbálta megmagyarázni, miért távozott Scott Derrickson a Doctor Strange az őrület multiverzumában éléről

Related Posts