Wide Screen
Image default
Előzetesek

Elképesztően látványos lett a Halálom iramban 8 legújabb előzetese

Ha az elsőre azt mondtad, hogy „ó, anyám!”, akkor erre most mit fogsz mondani?! Ráléptek a gázra rendesen.

A Universal Pictures új előzetessel örvendeztette meg a Halálos iramban franchise rajongóit, ugyanis elkészült a nyolcadik rész második előzetese is, melyben végre közelebb kerülünk ahhoz, hogy megértsük, miért árulta el családját Dominic Toretto (Vin Diesel). Az első trailerből is átjött, mennyire nagy verseny lesz idén áprilisban, de a mostani után nehéz szavakat találni. (Nem feltétlenül azért, mert tényleg annyira jóra sikerült, hanem pusztán mert olyan baromságokat adnak majd elő, amitől égnek áll az ember haja.)

2001 óta azt lehet érezni, hogy a készítők mindent megtesznek azért, hogy látványban elsöprőt nyújtson a film. Még úgy is, hogy közben a történet rovására megy, de a megnövekedett igények miatt évről évre kénytelenek előállni egy új résszel, ami a valóságtól nagyon távol áll, és súrolja a fantáziavilág határát is. Röviden: filmes szemmel közel sem nevezhetőek remekműveknek az elmúlt évek Halálos iramban kiadásai, de ez nem veszi el a rajongók kedvét a mozitól. A számok felfelé ívelnek, magyarán senkit sem érdekel igazán a vásznon történt dolgok. Csak jó, és kell. Minél több. Reméljük ez még nem végső CGI, és a bemutatóra 100%-os lesz minden jelenet, mert most az egyes verdák siralmasan mozognak.

A Halálos iramban 8 2017. április 13-án robban be a magyar mozikba.

Még több a témában...

Forgatási fotón a Men in Black-reboot két sztárja és a rendező

Kévés Bence Mihály

Michelle Rodriguez nem biztos benne, hogy visszatér a Halálos iramban 9-ben

Kévés Bence Mihály

A Jurassic World 2 nagyobb és jobb dinójeleneteket fog tartalmazni

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább