Ekkor érkezhet az első előzetes a Pókember: Hazatéréshez

Számtalan olyan fénykép látott napvilágot már, ami nem hivatalos forrásból érkezett, de talán most erre is sor kerül.

Számtalan olyan fénykép látott napvilágot már, ami nem hivatalos forrásból érkezett, de talán most erre is sor kerül.

Nagyon úgy fest, hogy változás történik az ügyben, és hivatalos képet/videót is bemutatnak a Pókember: Hazatérés című filmhez, ami azt jelenti, hogy érkezik év végén az első előzetes – nem is akármilyen időpontot választott erre a Disney.

Már egy jó ideje befejeződött a film forgatása, de túl sok mindent nem láttunk még az első önálló Pókember filmből, amiért Jon Watts rendező felel, s amit a Marvel Studios és a Sony Pictures közösen rendezett. A ComicBook.com oldal egy a stábhoz közel álló biztos forrásra hivatkozva azt állítja, hogy heteken belül megtörik a mély hallgatást, és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet bemutatóján fog debütálni az első előzetes. Még értelme is van ennek, hiszen 2016-ban a Disney más nagy filmmel már nem készül, így kellő figyelmet kapna a Pókember is. A hírek szerint a Zsivány Egyes bemutatója (december 15.) előtt fog online debütálni a trailer.

Az oldal egyéb hírről nem számolt be, mindössze az előzetes lehetséges időpontját árulta el, de kíváncsian várjuk, hogy mikor fut be A galaxis őrzői 2 teljes hosszúságú előzetese is, talán csak napok választják majd el a két film előzetesét? James Gunn megígérte, hogy még idén bemutatnak egy új vágást a filmből, és már nagyon várjuk azt napot. Egy biztos, hogy Tom Holland főszereplésében készült filmben mások mellett Marisa Tomei (May néni), Robert Downey Jr. (Tony Stark), Michael Keaton (Keselyű), Jacob Batalon (Ned Leeds), Donald Glover, Martin Starr, Laura Harrier, Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya Coleman, Michael Barbieri, Tony Revolori és Angourie Rice mellékszerepelésében készült Pókember: Hazatérés rebootot 2017. július 7-én mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Jennifer Lawrence a gravitációval küzd az Utazók új jelenetében

Next Article

Ewan McGregor eredetileg lemondott Obi-Wan Kenobi szerepéről

Related Posts
Tovább

Top 10 hősnő, aki megérdemelne egy önálló filmet!

A Wonder Woman remek kritikai fogadtatása után elgondolkodtam, vajon miért is szorulnak a női hősök gyakran mellékszerepbe? Hiszen annyi remek hősnő van a Marvel és a DC világában akik megérdemelnének egy esélyt a nagyvásznon. Ebben a cikkben összeszedtem, hogy szerintem kik lennének alkalmasak egy önálló mozira, illetve kit látnék szívesen a szerepben.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!