x
Close


Közelgő események

Filmek

Ekkor érkezhet az első előzetes a Pókember: Hazatéréshez

Számtalan olyan fénykép látott napvilágot már, ami nem hivatalos forrásból érkezett, de talán most erre is sor kerül.

Ekkor érkezhet az első előzetes a Pókember: Hazatéréshez
  • Publishednovember 18, 2016

Számtalan olyan fénykép látott napvilágot már, ami nem hivatalos forrásból érkezett, de talán most erre is sor kerül.

Nagyon úgy fest, hogy változás történik az ügyben, és hivatalos képet/videót is bemutatnak a Pókember: Hazatérés című filmhez, ami azt jelenti, hogy érkezik év végén az első előzetes – nem is akármilyen időpontot választott erre a Disney.

Már egy jó ideje befejeződött a film forgatása, de túl sok mindent nem láttunk még az első önálló Pókember filmből, amiért Jon Watts rendező felel, s amit a Marvel Studios és a Sony Pictures közösen rendezett. A ComicBook.com oldal egy a stábhoz közel álló biztos forrásra hivatkozva azt állítja, hogy heteken belül megtörik a mély hallgatást, és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet bemutatóján fog debütálni az első előzetes. Még értelme is van ennek, hiszen 2016-ban a Disney más nagy filmmel már nem készül, így kellő figyelmet kapna a Pókember is. A hírek szerint a Zsivány Egyes bemutatója (december 15.) előtt fog online debütálni a trailer.

Az oldal egyéb hírről nem számolt be, mindössze az előzetes lehetséges időpontját árulta el, de kíváncsian várjuk, hogy mikor fut be A galaxis őrzői 2 teljes hosszúságú előzetese is, talán csak napok választják majd el a két film előzetesét? James Gunn megígérte, hogy még idén bemutatnak egy új vágást a filmből, és már nagyon várjuk azt napot. Egy biztos, hogy Tom Holland főszereplésében készült filmben mások mellett Marisa Tomei (May néni), Robert Downey Jr. (Tony Stark), Michael Keaton (Keselyű), Jacob Batalon (Ned Leeds), Donald Glover, Martin Starr, Laura Harrier, Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya Coleman, Michael Barbieri, Tony Revolori és Angourie Rice mellékszerepelésében készült Pókember: Hazatérés rebootot 2017. július 7-én mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.