Egy újabb Az Igazság Ligája gonosz vérzett el a vágóasztalon

Tényleg Lex Luthor nélkül jöhet Az Igazság Ligája?

Tényleg Lex Luthor nélkül jöhet Az Igazság Ligája?

Korábban már olvashattuk, hogy Joss Whedon lerövidítette Darkseid képernyőidejét, most úgy tűnik egy újabb vezéráldozattal jár a rendező csere. A Batman Superman ellenben az acélember likvidálását Doomsday hathatós segítségével elvégző Lex Luthor jelenleg épp az Arkham elmegyógyintézetben tölti jól megérdemelt vakációját, viszont várhatóan nem sokáig marad tétlen. Az film végén kiderül ugyanis, hogy nem elégedett meg a Végítélet életre hívásával, hanem Darkseid “főparancsnokával” Steppenwolf-fal is felvette a kapcsolatot, így előzetesen logikusan gondolhattuk hogy ő lehet az egyik kapocs a Föld inváziója során.

Az eddigiek alapján az új Ben Affleck és Geoff Johns-féle The Batman filmben is ő fogja mozgatni a szálakat, méghozzá Deathstroke segítségével, de ahogy a lenti tweet is mutatja Az Igazság Ligája (mozikban bemutatásra kerülő verziójában legalábbis) mégsem fog szerepelni.

Ti mit gondoltok: lehet klasszikus Superman gonosz nélkül jó a film vagy esetleg egyébként sem szerettétek Jesse Eisberg alakítását?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Don Cheadle visszatér a Bosszúállók 4-ben

Next Article

KRITIKA: Kingsman: Az aranykör

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!