x
Close


Közelgő események

Filmek

Egy újabb Az Igazság Ligája gonosz vérzett el a vágóasztalon

Tényleg Lex Luthor nélkül jöhet Az Igazság Ligája?

Egy újabb Az Igazság Ligája gonosz vérzett el a vágóasztalon
  • Publishedszeptember 22, 2017

Tényleg Lex Luthor nélkül jöhet Az Igazság Ligája?

Korábban már olvashattuk, hogy Joss Whedon lerövidítette Darkseid képernyőidejét, most úgy tűnik egy újabb vezéráldozattal jár a rendező csere. A Batman Superman ellenben az acélember likvidálását Doomsday hathatós segítségével elvégző Lex Luthor jelenleg épp az Arkham elmegyógyintézetben tölti jól megérdemelt vakációját, viszont várhatóan nem sokáig marad tétlen. Az film végén kiderül ugyanis, hogy nem elégedett meg a Végítélet életre hívásával, hanem Darkseid “főparancsnokával” Steppenwolf-fal is felvette a kapcsolatot, így előzetesen logikusan gondolhattuk hogy ő lehet az egyik kapocs a Föld inváziója során.

Az eddigiek alapján az új Ben Affleck és Geoff Johns-féle The Batman filmben is ő fogja mozgatni a szálakat, méghozzá Deathstroke segítségével, de ahogy a lenti tweet is mutatja Az Igazság Ligája (mozikban bemutatásra kerülő verziójában legalábbis) mégsem fog szerepelni.

Ti mit gondoltok: lehet klasszikus Superman gonosz nélkül jó a film vagy esetleg egyébként sem szerettétek Jesse Eisberg alakítását?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.