Close


Közelgő események

Filmek

[SWCO] Egy új bolygót is bemutatott a Star Wars: Az utolsó Jedik előzetese

A korábbi cikkünkben már tettünk utalást, hogy a trailerben az Ellenállást egy új, eddig nem ismert bolygón láthattuk.

[SWCO] Egy új bolygót is bemutatott a Star Wars: Az utolsó Jedik előzetese
  • PublishedApril 15, 2017

A korábbi cikkünkben már tettünk utalást, hogy a trailerben az Ellenállást egy új, eddig nem ismert bolygón láthattuk.

Még mindig nem állunk le a Star Wars-os hírekkel, de hogy is tehetnénk, mikor tegnap debütált az elképesztően menő, és ütős a nyolcadik Csillagok háborúja előzetese, mely alatt csak kapkodtuk a fejünket, annyi minden történt. Az első hivatalos információk között találjuk a trailer új bolygójának nevét is.

http://images.fandango.com/images/spotlight/Star-Wars-The-Last-Jedi-crait-red.jpg

Az Entertainment Weekly ülhetett le beszélgetni Rian Johnsonnal, ahol a rendező megerősítette, a bolygó, amit láttunk a trailerben, a Crait nevet kapta. Azon túl, hogy elárulta a nevét, azt is elmondta Johnson, hogy ez egy ásványbolygó, melyet régen az Ellenállás is használt támaszpontként. Mára viszont elhagyatott.

A helyszín kulcsfontosságú szerepet játszik a filmben.

Craitot csupán egy röpke pillanat erejéig láthattuk, de annál érdekesebb volt. A bolygón az Ellenállás repülőit láthattuk, miközben szó szerint felszántják a Crait felszínét, és fura vöröses porcsíkot húznak maguk után. A korábbi pletykákból az már kiderült, hogy a bolygó ásványai nem csak bevételi forrást biztosítanak az Ellenállásnak, hanem fegyverként is használni tudják a bolygó természeti adottságait. Talán az sem véletlen, hogy felkavarják a vörös port, ugyanis ez a por gyengíti a lépegetőket. Benne van a pakliban, hogy a film legnagyobb harcát láthatjuk majd itt, hiszen a rendező elárulta, hogy csak az utolsó utáni pillanatban érkeznek meg az Ellenállás pilótái.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.