Close


Közelgő események

Filmek

Egy kamasz tini képét mutatja Rey a Star Wars 8-ból

Kiadták az első képet arról, hogy a főszereplők milyen átalakuláson mentek át a Star Wars: Az utolsó Jedi nyolcadik epizódig.

Egy kamasz tini képét mutatja Rey a Star Wars 8-ból
  • PublishedFebruary 18, 2017

Kiadták az első képet arról, hogy a főszereplők milyen átalakuláson mentek át a Star Wars: Az utolsó Jedi nyolcadik epizódig.

Ha még nem értesültél a hírről, akkor tegnap a hazai filmforgalmazó hivatalosan is elárulta, hogy milyen néven mutatja be a Star Wars 8-at, vagyis a Star Wars: Az utolsó Jedi filmcímet kell keresnünk december 14-től a mozik kínálatában. Érdekes, míg a külföldi mozik többes számban mutatják be, vélhetően több Jedi is lesz az Episode VIII-ban, addig a hazai kollégák csak egyet láttak. De a többiek kiket láttak?

A napokban Rian Johnson rendező bemutatta a Star Wars 8 rohamosztagosait – ne várjatok nagy változást, pont olyan szépen sorakoznak az Első Rend katonái, mint Az ébredő Erőben tették. És most vessünk egy gyors pillantást a nyolcadik rész három „főszereplőjére”, Rey-re (Daisy Ridley), Finn-re (John Boyega) és Poe Dameron-ra (Oscar Isaac). A három hősről készült képet a Lucasfilm mutatta be készülve a Star Wars Force Friday II.-re.

Közepén Rey-t láthatjuk, aki hasonló öltözetben van, mint ahogy elbúcsúztunk tőle a hetedik részben. Spoiler elemeket is tartogat a kép, a lány kezében az ikonikus kék fénykardot láthatjuk. Tekintete egy feldúlt tinire emlékeztet, és ahogy beharangozták új hajstílust is kap. (Szerintünk jobban áll neki, meggyőzött minket.) A kép bal oldalán az Ellenállás legjobb pilótáját, Poe-t láthatjuk, aki egy felújított X-Wing sisakot és pilóta kabátot visel. És már csak Finn maradt, aki még mindig a barna kabátot viseli, amit barátjától kapott.

A Star Wars Force Friday II. eseményt 2017. szeptember 1-én tartja a Disney és a Lucasfilm, amire a kilátogatókat megannyi más és új játékokkal várják majd. De addig még lesz egy Star Wars Celebration is áprilisban, ahol hivatalosan is bemutatják a Star Wars: Az utolsó Jedi első videóját.

Az utolsó Jedi kalandját 2017. december 14-én láthatjuk először kis hazánkban.

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.