Egy darabig még biztos nem derül ki a Star Wars 8 címe

A Star Wars: Episode VIII sztárja elárulta, hogy a forgatások elején kapott egy filmcímet a folytatás, de úgy hiszi, hogy ezen már változtattak.

A Star Wars: Episode VIII sztárja elárulta, hogy a forgatások elején kapott egy filmcímet a folytatás, de úgy hiszi, hogy ezen már változtattak.

Sajnos még mindig több, mint egy év van a Star Wars 8-ig, de a rajongók már alig várják, hogy valami friss és ropogós hírhez jussanak. Első és legfontosabb lenne, hogy végre megtudjuk, hogy milyen néven fog érkezni Rian Johnson Star Wars-filmje 2017 decemberében a mozikba. Az ébredő Erő egyik nagy felfedezettje Daisy Ridley (Rey) mesélt egy kicsit a folytatásról, és arról, hogy mikor derül ki az Episode VIII filmcíme.

Daisy Ridley a My Dad Wrote a Porno podcast adásában tűnt fel egy rövid időre, ahol természetesen az adás fő témája a nyolcadik rész volt, annak is a címe. Több alternatívát is olvashattunk az interneten, de egyiket sem erősítették meg, csak találgatunk, hogy milyen néven érkezik az újabb Anakin-saga. Rey az interjúban szűkszavú volt, sem a címre, sem a történetre nem tett utalást:

Hallottam egy címet, de nem tudom, hogy az lesz-e végül. Tényleg nem tudok túl sokat erről. Hallottam a címet réges-régen, még mielőtt elkezdtük volna felvenni. Úgy érzem, hogy néhány dolgot elcsíptem a forgatás alatt. Egy kis időbe még belekerül, míg elkészül, azt hiszem.

Hát mit ne mondjuk, az az „egy kis időbe” kifejezés nem túl biztató. Nem számíthatunk arra, hogy a jövő héten beesik a film végleges címe sajnos. A Disney és a LucasFilm majdnem egy évvel korábban jelentette be legutóbb, hogy mi lesz a hetedik rész címe, de ez most merőben más szituáció. Az ébredő Erő film volt a franchise első olyan filmje, amit nem a LucasFilm adott ki, hanem a Disney, így óriási felhajtás előzte meg a hetedik részt. Most viszont ezen változtatnak a marketingesek, már nem kell annyira nagy felhajtás, sokkal több embert mozgat meg úgy is, hogy nem tudunk róla semmit.

Daisy Ridley elmondta, lehetséges, hogy azoknak a filmcímeknek az egyikét hallotta, amikkel az interneten már találkozhattunk. Korábban olyan híreket lehetett olvasni, hogy a nyolcadik film címe a Tale of the Jedi Temple lesz, esetleg The Order of the Dark Side, vagy Fall of the Resistance. Hivatalosan senki sem ismerte el egyik címet sem a három közül. Amit biztosan tudunk, hogy a forgatások már véget értek, és jelenleg épp John Williams az, aki dolgozik a film zenéjén. Rian Johnson által írt és rendezett Episode VIII bemutatásáig még jócskán van idő, hiszen a filmet csak 2017. december 15-től fogják a mozikban adni.

Ha nem szeretnél lemaradni a későbbiekben sem a Star Wars-os hírekről, akkor kövesd az oldalt a közösségi médiában, és LIKE-old a hivatalos Star Wars Hungary Facebook oldalt!

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Ron Perlman nevét pletykálják Swamp Thing szerepre

Next Article

Robbantások, és autós izgalmak a legújabb Transformers 5 videókban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!