Wide Screen
Image default
Filmek

Ed Skrein lelépett a Hellboy rebootból

A múlt heti bejelentést egy kilépés követte, hiszen Ed Skrein megvált szerepétől a Hellboy rebootban.

Múlt héten még úgy nézett ki, hogy a Deadpoolból ismert Ed Skrein szerepet kap a készülőben lévő Hellboy-filmben, viszont mai nappal a színész újabb bejelentésre szánta el magát, melyben közölte, hogy kiszállt a projektből. A tervek szerint Benjamin Daimio őrnagyot játszotta volna a vásznon, de rajongói nyomásra visszautasította a szerepet. A rajongók azt kifogásolták, hogy Hollywood újabb japán karakter szerepét szeretné átírni.

Skrein Twitter-üzenetben búcsúzott szerepétől:

Ed Shrein volt az első színész, aki úgy válaszolt a kritikákra, hogy lemondott szerepéről. Természetesen az ügyben a Lionsgate stúdió is megszólalt:

Ed odajött hozzánk, és nagyon erősnek tűnt. Teljes mértékben támogatjuk önzetlen döntését. Nem állt szándékunkban érzéketlen döntést hozni, ami az eredetiség és etnikum kérdését boncolja. Arra törekszünk, hogy olyan színészt találjunk, aki jobban megfelel a karakter származásának.

Arról nincsenek pontos információk, hogy Neil Marshall vezényletében és David Harbour főszerepében mikor mutatják be a mozifilmet.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

KRITIKA: Alita: A harc angyala

Héja Szabolcs

David Harbour számára véget ért a Hellboy reboot forgatása

Kévés Bence Mihály

Megvan, hogy ki lesz a Vörös királynő a Hellboy rebootban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább