Durva háborút ígér a The Walking Dead hivatalos szinopszisa

Az AMC csatorna kiadta a hivatalos szinopszist a The Walking Dead 8. évadához, melyben háború lesz Negan Megváltói és Rick Grimes túlélői között. 

Az AMC csatorna kiadta a hivatalos szinopszist a The Walking Dead 8. évadához, melyben háború lesz Negan Megváltói és Rick Grimes túlélői között.

Tavaly a hetedik évad brutális évadnyitójában Negan igencsak hatásos belépővel kezdett, ugyanis két közönség kedvenc karaktert is kiütött a sorozatból.

A tavalyi szezonban Rick Grimes és a túlélők csapata szembenézett az eddigi leghalálosabb ellenfelével. Alexandria körülményei miatt elkényelmesedtek, de ez emlékeztette őket milyen brutális világban élnek.

Negan uralma és követelései miatt erőtlennek érezte magát, és Rick együttműködött a zsarnokkal. De miután látta, hogy Negan-nel nem lehet alkudozni, Rick elkezdte a Megváltók által elnyomott közösségeket egyesíteni. Hilltop és a Királyság segítségével végre van elég erejük, hogy szembeszálljanak a Megváltókkal.

Ebben az évadban Rick elhozza a “Totális háborút” Negannak és embereinek. A Megváltók többen vannak, jobban felszereltek, és kegyetlenek – de Rick és az egyesített közösségek egy szebb jövő reményében harcolnak. A háború fogaskerekei már mozgásban vannak, és mozgalmas, akció dús konfliktust ígérnek.

Eddig Rickék csak a túlélésre fókuszáltak, de ez már nem elég. Ők már azért harcolnak, hogy újra kivívják szabadságukat, hogy élhessenek. Hogy újjáépíthessenek. De mint minden harcban, itt is lesznek veszteségek. Áldozatok. De a Rick vezette alexandriai csapatok, a Maggie vezette Hilltop-lakók, és az Ezékiel király vezette királyságbeliek nem adják fel – Negan és a Megválók uralma ebben a világban talán a végéhez közelít.

A The Walking Dead 8. évada október 23-án hétfőn este, nem sokkal az amerikai premier után hazánkban is elindul.

Total
0
Shares
Previous Article

Gavin O’Connor írja és rendezi a Suicide Squad 2.-őt

Next Article
James Bond

Lehetséges, hogy kiszivárgott a Bond 25 cselekménye

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!