Wide Screen
Image default
Filmek

Don Cheadle visszatér a Bosszúállók 4-ben

James Rhodes ezredes szerepet kap az eddig cím nélkül futó folytatásban. És Hadigép?

Egyelőre nem sokat tudunk a Bosszúállók negyedik felvonásáról, az sem biztos, hogy közvetlenül a Végtelen Háború cselekménye után veszi-e fel a fonalat, bár ezt azért valószínűsíthetjük. Ami viszont biztos, hogy egyre több kedvelt karakter visszatérésére számíthatunk. Chris Evans és Brie Larson már a forgatáson van, Sebastian Stan is megerősítette, hogy újra felölti fém karját, most pedig Gwyneth Paltrow szólta el magát Hadigéppel kapcsolatban.

Paltrow, aki szerepelt mind a 3 Vasember filmben és Bosszúállók első epizódjában, majd egészen a Pókember:Hazatérésig rejtőzködött egy a The Hollywood Reporter-rel készült interjú során a következőket mondta:

 “Elutaztam Atlantába a Bosszúállók 4 forgatására, egyszer benne vagyok egyszer pedig nem, ami nekem is nagyon furcsa. A film gyorsan alakul és folyton mozgásban van. Őszintén a forgatáson azt gondoltam: ‘Itt ülök két órája teát szürcsölgetve Robert Downey Jr. és Don Cheadle között és hisztérikusan nevetek – mi a fenéért adtam én ezt fel?'”

Ebből könnyen kikövetkeztethetjük, hogy Cheadle szintén részt vesz a projektben, ami azért furcsa, mert amikor utoljára láttuk a karakterét éppen újra járni tanult az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után. Így korántsem biztos, hogy most Hadigépként, teljes harci díszben tér vissza a vászonra. Ti mire számítotok?

A film most is forog Atlantában, a mozikba pedig várhatóan 2019. május 3-án kerül majd.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Mutatjuk, milyen lesz Thanos a Bosszúállók: Végjátékban

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók 4. sokkal nagyobb figyelmet szentel Amerika kapitánynak és Fekete Özvegynek

Kévés Bence Mihály

Bosszúállók: Végtelen háború forgatási képek

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább