x
Close


Közelgő események

Filmek

Doctor Strange Bosszúállónak áll a Végtelen háborúban

Egy biztos taggal már bővült a Bosszúállók: Végtelen háború szuperhősök csapata.

Doctor Strange Bosszúállónak áll a Végtelen háborúban
  • Publishedoktóber 26, 2016

Egy biztos taggal már bővült a Bosszúállók: Végtelen háború szuperhősök csapata.

Alig egy hetünk van, hogy a Marvel Univerzum bemutassa a Doctor Strange-t a mozikban, a következő nagy kalandot, mely megnyitja a dimenziók közti kaput. Az elemzők szerint november 4-én Box Office hétvégét 75 millió dollárral fogja nyitni a film. A film főszereplője, Benedict Cumberbatch szerint Doctor Strange is csatlakozni fog a Bosszúállókhoz. A következőket mondta a londoni sajtótájékoztatón:

Bosszúálló lesz.

Cumberbatch korábban már elmondta, hogy Sorcerer Supreme bevezetésével egy új fejezet kezdődik a Marvel életében. A Bosszúállók: Végtelen háború forgatását jövő hónapban kezdik el, és előreláthatóan kilenc hónapos munka lesz a két filmmel – a harmadik és negyedik Bosszúállók filmet egy időben forgatják, ebből utóbbi egyelőre név nélkül szerepel a stúdiónál. A Marvel még nem adott ki stáblistát egyik filmhez sem, nem tudhatjuk, hogy kik fognak majd megküzdeni a félelmetes Thanos-szal (Josh Brolin), de Doctor Strange szerepeltetése logikus lépés volt egy ilyen ellenfél ellen.

Den of Geek-en kérdezték a Doctor Strange rendezőjét, Scott Derrickson-t arról is, hogy milyen tervek vannak a folytatásra, elnézve a film iránt való hatalmas érdeklődést. A folytatás szinte elkerülhetetlen lesz, ez már most biztos. A rendező elmondta, hogy ez még csak az első rész, a kezdet.

Imádom a karaktert, imádom a vizuális lehetőségeket, és tudom, hogy a képregényekben is jól mutat. Az első film csak a jéghegy csúcsa. Rengeteg folyamat van, amiket megcsinálhatunk. A Sötét lovagot is az tette naggyá, hogy Batman eredettörténetet kapott, majd eljött annak is az ideje, hogy egy gazembereket lássunk, ahogy egyre mélyebbre ástuk magunkat. És nem csak Joker-t, vagy Két arcot. Ez több volt egy zsigeri élménynél. Ezt szeretném Doctor Strange-el is véghez vinni.

Sajnos a rendező nem erősítette meg, hogy dolgozik-e már a Doctor Strange 2 forgatókönyvén, vagy hogy a folytatásban mely más sztárokat fogja visszahozni. A film forgatókönyvét Scott Derrickson, C. Robert Cargill és Jon Spatihts trió írta, azonban továbbra sem világos, hogy visszatérnek-e ők is a folytatásra.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.