Doctor Strange akcióban a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásán

A legújabb Infinity War forgatási videón Doctor Strange harcol egy ismeretlen és láthatatlan ellenféllel.

A legújabb Infinity War forgatási videón Doctor Strange harcol egy ismeretlen és láthatatlan ellenféllel.

Benedict Cumberbatch hivatalosan is munkába állt, s már gőzerővel dolgozik a Bosszúállók: Végtelen háború egyik jelenetén, habár sok mindent nem tudtunk meg a most bemutatott videóból.

https://youtu.be/rxXSjDtvAWs

Doctor Strange már tavaly megkapta behívóját a Marvel Moziverzumába egy önálló filmmel, de úgy tűnik, hogy nem kapott sok kimenőt a New York-i kastélyában, hiszen az idei Thor: Ragnarökben is szerepet kap – egyelőre nem tudni, hogy miféle szerepet szánnak neki ott -, és mint tudjuk, a Végtelen háborúban is komoly kihívást kap Thanos-szal és a Sötét sereggel szemben.

Időközben megjelent egy casting-felhívás, melyben kimondottan női színészt keresnek, akivel visszamegyünk majd az 1970-es évekbe. Nagyon úgy fest, hogy a január óta tart forgatás júliusban a végéhez ér, de a most kiadott felhívás július 10-11-re szól, tehát bőven akad még mit rögzíteni.

A flashbacken pedig csöppet sem lepődünk meg, hiszen A galaxis őrzőiben Laura Haddock kapta azt a feladott, hogy játssza el Űrlord édesanyját a ’80-as években, de A Hangyában is időt utaztunk, ott a fiatal Hank Pym (Michael Douglas) 1989-es kalandja volt előtérben, vagy akár csak Tony Stark apja, Howard is kapott néhány emlékezetes másodpercet a Vasember 2-ben. Most pedig a Végtelen háborúban is felidézünk néhány eseményt a múltból. De vajon mit?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Az X-Men: Sötét Főnixben visszatér Higanyszál is

Next Article

Marvel Kapitány segítője Nick Fury lehet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!