Főoldal Filmek Doctor Strange akcióban a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásán
Filmek

Doctor Strange akcióban a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásán

A legújabb Infinity War forgatási videón Doctor Strange harcol egy ismeretlen és láthatatlan ellenféllel.

544

A legújabb Infinity War forgatási videón Doctor Strange harcol egy ismeretlen és láthatatlan ellenféllel.

Benedict Cumberbatch hivatalosan is munkába állt, s már gőzerővel dolgozik a Bosszúállók: Végtelen háború egyik jelenetén, habár sok mindent nem tudtunk meg a most bemutatott videóból.

https://youtu.be/rxXSjDtvAWs

Doctor Strange már tavaly megkapta behívóját a Marvel Moziverzumába egy önálló filmmel, de úgy tűnik, hogy nem kapott sok kimenőt a New York-i kastélyában, hiszen az idei Thor: Ragnarökben is szerepet kap – egyelőre nem tudni, hogy miféle szerepet szánnak neki ott -, és mint tudjuk, a Végtelen háborúban is komoly kihívást kap Thanos-szal és a Sötét sereggel szemben.

Időközben megjelent egy casting-felhívás, melyben kimondottan női színészt keresnek, akivel visszamegyünk majd az 1970-es évekbe. Nagyon úgy fest, hogy a január óta tart forgatás júliusban a végéhez ér, de a most kiadott felhívás július 10-11-re szól, tehát bőven akad még mit rögzíteni.

A flashbacken pedig csöppet sem lepődünk meg, hiszen A galaxis őrzőiben Laura Haddock kapta azt a feladott, hogy játssza el Űrlord édesanyját a ’80-as években, de A Hangyában is időt utaztunk, ott a fiatal Hank Pym (Michael Douglas) 1989-es kalandja volt előtérben, vagy akár csak Tony Stark apja, Howard is kapott néhány emlékezetes másodpercet a Vasember 2-ben. Most pedig a Végtelen háborúban is felidézünk néhány eseményt a múltból. De vajon mit?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...