Close


Közelgő események

Filmek

A Deadpool 2 írói egy lehetséges Hugh Jackman cameóról beszéltek

Ha nem is úgy, ahogy azt eddig gondoltuk, de létre jöhet a Deadpool Farkas crossover.

A Deadpool 2 írói egy lehetséges Hugh Jackman cameóról beszéltek
  • PublishedMarch 27, 2017

Ha nem is úgy, ahogy azt eddig gondoltuk, de létre jöhet a Deadpool Farkas crossover.

A rajongók régóta álmodoztak egy Deadpool kalandról amiben az antihős Farkas társaságában harcol a rosszarcúak ellen, de a Logan óta tudjuk hogy Jackman letette a karmait. Mégis lehet hogy van esély arra, hogy Wade találkozzon Jackmannel a nagyvásznon?

Azt már tudjuk hogy Hugh Jackman létező személy a Deadpool világában, hiszen az első rész végén Wade maszkként viselte a színész kivágott arcát. Egy interjúban Paul Wernick és Rhett Reese válaszoltak arra a kérdésre hogy van-e rá esély, hogy Jackman megjelenik a Deadpool 2-ben, anélkül hogy megzavarná Farkas nyugdíját. Az ötlet ugyanis az lenne hogy Jackman önmagát alakítaná a vásznon. Egyrészt amellett hogy baromi vicces helyzetet szülne a dolog, a negyedik falat is ledöntené, amit Deadpool egyébként is előszeretettel művel.

Bár könnyen lehet hogy végül semmi sem lesz a dologból, de Reese azért humorosnak találta a felvetést:

Ez tetszik. Deadpool olyan világban él ahol Hugh Jackman létező személy. Ő kapta meg a People’s magazin Legszexibb Férfija Díjat az első részben, amit Wade az arcára is tűzött a film végén. Szóval találkozhatna Hugh-ként vele. Szerintem nagyon vicces lenne.

Ti mit gondoltok, van rá esély hogy a cameo valóban létrejöjjön?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.