x
Close


Közelgő események

Filmek

A DC Univerzumán kívül játszódnak a spin-offok

A Warner Bros. megerősítette, hogy hol játszódnak a tervezés alatt álló DC Comics spin-offok.

A DC Univerzumán kívül játszódnak a spin-offok
  • Publishedszeptember 29, 2017

A Warner Bros. megerősítette, hogy hol játszódnak a tervezés alatt álló DC Comics spin-offok.

Egy hónapja jelentek meg az első hírek, hogy a Warner Bros. több önálló szuperhősfilm tervezésébe fogott, és amely tervek között szerepel a Joker eredettörténet is. Már magában a Joker projekt is kecsegtető volt, de mikor bejelentették, hogy a filmet a Másnaposok rendezője, Todd Phillips és Martin Scorsese producer készíti, akkor kezdtük csak komolyan venni a stúdió nagy tervét.

A Vulture készített egy interjút a DC Entertainment elnökével, Diane Nelsonnal, aki elárulta, hogy ezek a spin-offok nem a DC Kiterjesztett Univerzumában játszódnak:

A folytonosság felhasználásával, nyilván erre törekszünk, célunk az, hogy a sztorikat előrevigyük, miközben tartjuk a filmek közötti kapcsolatot, mert annak nincs értelme, ha ezek a filmek különböznek egymástól. De nem ragaszkodunk a történetek folytonosságára, vagy hogy miként lehet őket összekapcsolni az Univerzummal.

Jó példa volt erre a nyár blockbustere, a Wonder Woman, ami csak részben tett utalást a DCEU-ra, és inkább egy önálló filmként lehet rá tekinteni. Talán éppen ez bírta jobb belátásra a stúdiót, mert a hírek szerint hasonlóan közelítették meg Arthur Curry (Jason Momoa) szóló filmjét is:

Egyes filmek kapcsolják majd össze a karaktereket, mint például teszi azt Az Igazság Ligája, viszont az Aquamannel nem célunk, hogy minden filmmel összekapcsoljuk a történetet.

– árulta el Geoff Johns.

A legközelebbi DC-film, melyre beülhetünk, az a novemberben érkező Az Igazság Ligája lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.