Wide Screen
Image default
Filmek

A DC Univerzumán kívül játszódnak a spin-offok

A Warner Bros. megerősítette, hogy hol játszódnak a tervezés alatt álló DC Comics spin-offok.

Egy hónapja jelentek meg az első hírek, hogy a Warner Bros. több önálló szuperhősfilm tervezésébe fogott, és amely tervek között szerepel a Joker eredettörténet is. Már magában a Joker projekt is kecsegtető volt, de mikor bejelentették, hogy a filmet a Másnaposok rendezője, Todd Phillips és Martin Scorsese producer készíti, akkor kezdtük csak komolyan venni a stúdió nagy tervét.

A Vulture készített egy interjút a DC Entertainment elnökével, Diane Nelsonnal, aki elárulta, hogy ezek a spin-offok nem a DC Kiterjesztett Univerzumában játszódnak:

A folytonosság felhasználásával, nyilván erre törekszünk, célunk az, hogy a sztorikat előrevigyük, miközben tartjuk a filmek közötti kapcsolatot, mert annak nincs értelme, ha ezek a filmek különböznek egymástól. De nem ragaszkodunk a történetek folytonosságára, vagy hogy miként lehet őket összekapcsolni az Univerzummal.

Jó példa volt erre a nyár blockbustere, a Wonder Woman, ami csak részben tett utalást a DCEU-ra, és inkább egy önálló filmként lehet rá tekinteni. Talán éppen ez bírta jobb belátásra a stúdiót, mert a hírek szerint hasonlóan közelítették meg Arthur Curry (Jason Momoa) szóló filmjét is:

Egyes filmek kapcsolják majd össze a karaktereket, mint például teszi azt Az Igazság Ligája, viszont az Aquamannel nem célunk, hogy minden filmmel összekapcsoljuk a történetet.

– árulta el Geoff Johns.

A legközelebbi DC-film, melyre beülhetünk, az a novemberben érkező Az Igazság Ligája lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Ben Affleck nem csak a rendezői székét, hanem a szerepét is dobhatja

Kévés Bence Mihály

Jövő nyáron kezdődhet a The Batman forgatása

Kévés Bence Mihály

[SB51] Együtt Wonder Woman, Aquaman és Cyborg a legújabb Igazság Ligája képen

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább