Wide Screen
Image default
Filmek

A DC Univerzum legrövidebb filmje lett Az Igazság Ligája

A korábbi hírek ellenére nem lett 3 órás Az Igazság Ligája, sőt a maga 121 percével a DC Univerzum legrövidebb szuperhősfilmje lett.

A Manabyte megerősítette, hogy Az Igazság Ligája játékideje a korábban hitt 170 perc helyett pusztán csak 121 perc lesz, és ezzel minden idők legrövidebb képregényfilmje lesz a DC Kiterjesztett Univerzumában. A Ligánál még a Suicide Squad – Öngyilkos osztag is hosszabb volt (123 perc), őt követi a Wonder Woman 141 perccel, Az acélember 143 perces volt, míg a sort a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala zárja 151 perccel.

A Warner Bros. azt is bejelentette, hogy PG-13-as minősítést kapott a film, ami kategóriájában meglehetősen szokatlan, hogy akcióval és erőszakal ennyire gyenge minősítést kapjon egy film. Elképzelhető, hogy a stúdió szándékosan beáldozta a harcokat, hogy még nagyobb közönséget tudjon becsalogatni a vetítésekre.

Az Igazság Ligája bemutatója november 16-án lesz, de ha lemaradtál a legújabb előzetes szinkronos változatáról, akkor a lap tetején most pótolhatod.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Gal Gadot, a Wonder Woman sztárja meglepően kevés pénzt kapott az első három DC filmjéért!

Plesovszki Nándor

A Godzilla 2 elvesztette Gareth Edwards rendezőt

Kévés Bence Mihály

Az Igazság Ligája – Supermanes előzetest mutatnak be a Comic-Con-on

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább