A DC Univerzum legrövidebb filmje lett Az Igazság Ligája

A korábbi hírek ellenére nem lett 3 órás Az Igazság Ligája, sőt a maga 121 percével a DC Univerzum legrövidebb szuperhősfilmje lett.

A korábbi hírek ellenére nem lett 3 órás Az Igazság Ligája, sőt a maga 121 percével a DC Univerzum legrövidebb szuperhősfilmje lett.

A Manabyte megerősítette, hogy Az Igazság Ligája játékideje a korábban hitt 170 perc helyett pusztán csak 121 perc lesz, és ezzel minden idők legrövidebb képregényfilmje lesz a DC Kiterjesztett Univerzumában. A Ligánál még a Suicide Squad – Öngyilkos osztag is hosszabb volt (123 perc), őt követi a Wonder Woman 141 perccel, Az acélember 143 perces volt, míg a sort a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala zárja 151 perccel.

A Warner Bros. azt is bejelentette, hogy PG-13-as minősítést kapott a film, ami kategóriájában meglehetősen szokatlan, hogy akcióval és erőszakal ennyire gyenge minősítést kapjon egy film. Elképzelhető, hogy a stúdió szándékosan beáldozta a harcokat, hogy még nagyobb közönséget tudjon becsalogatni a vetítésekre.

Az Igazság Ligája bemutatója november 16-án lesz, de ha lemaradtál a legújabb előzetes szinkronos változatáról, akkor a lap tetején most pótolhatod.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Megfejtették, hogy Snoke és Luke kihez beszél Az utolsó Jedik előzetesében?

Next Article

Bosszúállók 4. - Ty Simpkins visszatér a Vasember 3.-ból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!