Wide Screen
Image default
Filmek

A DC Univerzum legrövidebb filmje lett Az Igazság Ligája

A korábbi hírek ellenére nem lett 3 órás Az Igazság Ligája, sőt a maga 121 percével a DC Univerzum legrövidebb szuperhősfilmje lett.

A korábbi hírek ellenére nem lett 3 órás Az Igazság Ligája, sőt a maga 121 percével a DC Univerzum legrövidebb szuperhősfilmje lett.

A Manabyte megerősítette, hogy Az Igazság Ligája játékideje a korábban hitt 170 perc helyett pusztán csak 121 perc lesz, és ezzel minden idők legrövidebb képregényfilmje lesz a DC Kiterjesztett Univerzumában. A Ligánál még a Suicide Squad – Öngyilkos osztag is hosszabb volt (123 perc), őt követi a Wonder Woman 141 perccel, Az acélember 143 perces volt, míg a sort a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala zárja 151 perccel.

A Warner Bros. azt is bejelentette, hogy PG-13-as minősítést kapott a film, ami kategóriájában meglehetősen szokatlan, hogy akcióval és erőszakal ennyire gyenge minősítést kapjon egy film. Elképzelhető, hogy a stúdió szándékosan beáldozta a harcokat, hogy még nagyobb közönséget tudjon becsalogatni a vetítésekre.

Az Igazság Ligája bemutatója november 16-án lesz, de ha lemaradtál a legújabb előzetes szinkronos változatáról, akkor a lap tetején most pótolhatod.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Darkseid és Steppenwolf mellett egy másik antagonista is feltűnik Az Igazság Ligája rendezői változatában?

Kévés Bence Mihály

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Kévés Bence Mihály

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat