a
FőoldalFilmekA DC Univerzum legrövidebb filmje lett Az Igazság Ligája

A DC Univerzum legrövidebb filmje lett Az Igazság Ligája

A korábbi hírek ellenére nem lett 3 órás Az Igazság Ligája, sőt a maga 121 percével a DC Univerzum legrövidebb szuperhősfilmje lett.

A Manabyte megerősítette, hogy Az Igazság Ligája játékideje a korábban hitt 170 perc helyett pusztán csak 121 perc lesz, és ezzel minden idők legrövidebb képregényfilmje lesz a DC Kiterjesztett Univerzumában. A Ligánál még a Suicide Squad – Öngyilkos osztag is hosszabb volt (123 perc), őt követi a Wonder Woman 141 perccel, Az acélember 143 perces volt, míg a sort a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala zárja 151 perccel.

A Warner Bros. azt is bejelentette, hogy PG-13-as minősítést kapott a film, ami kategóriájában meglehetősen szokatlan, hogy akcióval és erőszakal ennyire gyenge minősítést kapjon egy film. Elképzelhető, hogy a stúdió szándékosan beáldozta a harcokat, hogy még nagyobb közönséget tudjon becsalogatni a vetítésekre.

Az Igazság Ligája bemutatója november 16-án lesz, de ha lemaradtál a legújabb előzetes szinkronos változatáról, akkor a lap tetején most pótolhatod.

dc-es-marvel-univerzum

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.