a
FőoldalFilmekA DC-nek nem jött be Joss Whedon, a Warner máris kiteszi a rendezőt?

A DC-nek nem jött be Joss Whedon, a Warner máris kiteszi a rendezőt?

A legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy a Warner Bros.-nak sem tetszett Joss Whedon rendező újraforgatásai.

Egy új jelentés azt állítja, hogy a Warner Bros. nem túlzottan elégedett Joss Whedon Az Igazság Ligája képregényfilm utómunkájával, és sajnos a számok is ezt mutatják. Az egykori Bosszúállók-filmek rendezőjét sokan messiásként várták a DC-hez, hogy majd rutinjával és „bosszúállós” stílusával kihúzza a süllyesztőből a DC Comics filmeket, ám sajnos nem ez történt.

Év elején jelentették be, hogy a Marvelt elhagyó Whedon a DC-nél folytatja, és első filmje a Batgirl lesz. Tavasszal Zack Snyder családi tragédia után bejelentette, hogy nem folytatja Az Igazság Ligája munkáit, helyét a frissen igazolt Whedon veszi át, s ő rendelte el az újraforgatásokat, övé lett a végső vágás, ami a hírek szerint nem csak a rajongók, de a stúdió tetszését sem nyerte el. Nem segít Whedon helyzetén az sem, hogy meglehetősen negatív szereplője a médiának, éppen ezért a stúdió mielőbb szeretne megválni tőle, és valaki másra bízni a Batgirl-filmet.

Ezek nem hivatalos beszámolók, de hát tudjátok, nem zörög a haraszt, ha nem rázzák… És jelen állás szerint bukás lesz a film, így valakinek el kell vinnie a balhát. Joss Whedon számlájára írják azt az 50 millió mínuszt, amivel zár Az Igazság Ligája?

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.