x
Close


Közelgő események

Filmek

A DC Filmek elnökei megosztották gondolataikat a készülő új filmekről

Geoff Johns és Jon Berg is elárulta, hogy mit várhatunk a Wonder Woman 2-től, illetve milyen gondok voltak a Suicide Squaddal.

A DC Filmek elnökei megosztották gondolataikat a készülő új filmekről
  • Publishedjúnius 23, 2017

Geoff Johns és Jon Berg is elárulta, hogy mit várhatunk a Wonder Woman 2-től, illetve milyen gondok voltak a Suicide Squaddal.

A Variety beszélgetett a DC két úriemberével, Geoff Johns és Jon Berg elnökökkel a Wonder Woman sikeréről, és a DC Extended Universe jelenlegi helyzetéről. A beszélgetésből kiderült, hogy Jon Berg egyetértett a Suicide Squadot ért kritikákkal, de már tudja, hogy a folytatásnál miben kell javítaniuk:

Kereskedelmi szemmel a Suicide Squad jól teljesített. A narratíva viszont nem. Nagyszerű színészválogatásunk volt, és remek karakterek, de valahol a történet félrement. Jobban is csinálhattunk volna. A Batman Superman ellen hangneme sötét volt. Az embereknek ez nem jött be.

Geoff Johns azzal is büszkélkedett, hogy a DC-nek milyen nagyszerű női karakterei vannak, és ígérgetett más női szuperhősfilmeket is.

A DC Univerzumnak számos csodálatos eleme van, és az egyikük az, hogy nekünk vannak a legjobb női karaktereink, hőseink és gonoszaink a világon. Senki sem fogja kiütni Wonder Womant, Batgirlt és Harley Quinnt.

Johns az interjúban elmondta azt is, hogy Patty Jenkins rendezővel már bőszen írják a Wonder Woman 2 szkriptjét, és a folytatásra nagyszerű történetet találtak ki.

Annak dacára, hogy a Wonder Woman-film mekkora sikerrel találta szembe magát, a címszereplő szerepe nem fog változni Az Igazság Ligájában. Bár így is jelentős szerepet vállal a Csodanő:

A szerepe nem fog megváltozni, de már így is nagy szerepet játszik a filmben. A nézők jól reagáltak Gal Gadotra a Batman Superman ellen filmben. Tudtuk, hogy volt benne valami különleges.

A jövőben arra számíthatunk, hogy Joss Whedon nagy szerepet fog játszani a DCEU-ban. Berg szerint valójában már most is nagy részét teszi ki az első Bosszúállók rendezője.

Már most nagy szerepet játszik. Imádjuk őt. Csodás partner, munkatárs. Általános megbeszéléseink vannak, ahol képregényekről és kedvenc szuperhős filmekről beszélgetünk. Joss amint meglátta a főtáblánkat, és amikor meglátta Batgirl nevét azt kérdezte: „Srácok, komolyan csinálni akartok Batgirl-filmet? Mire mi azt feleltük, hogy abszolút. Majd erre ő csak annyit felelt: „Ezt már szeretem”.

Wonder Womannel legközelebb Az Igazság Ligájában találkozunk november 17-én.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.