Főoldal Filmek Darázs benne lesz a Bosszúállók 4-ben
FilmekBREAKING

Darázs benne lesz a Bosszúállók 4-ben

Evangeline Lilly elmondta, hogy a Bosszúállók 4-ben ő is a csapat része lesz.

121

Evangeline Lilly elmondta, hogy a Bosszúállók 4-ben ő is a csapat része lesz.

Nagy hétvége volt ez a stúdiónak, hiszen a New York-i Comic Con-on több új képregénysorozatot is bemutattak a Marvel Univerzumból a rajongók nagy örömére. Evangeline Lilly hivatalosan is megerősítette, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúban nem, de az egyelőre cím nélküli negyedik Avengers-ben már harcolni fog a szuperhősök oldalán. A filmről továbbra sem tudni semmit, Russo fivérek mindössze annyit árultak el, hogy nem a Végtelen háború folytatása lesz.

Blastr-nek adott interjút a színésznő a hétvégén, melynek fő témája, Darázs (Hope Van Dyne) volt. Nem lepett meg senkit a bejelentés, hogy Hangya a többiek oldalán – már akik túlélik az első ütközetet Thanos-szal – feltűnik majd az egyik Bosszúállókban.

Nagyon izgatott vagyok, mert tulajdonképpen ez lesz a karakterem, Darázs eredete (Célzott a Hangya és Darázs filmre). Természetesen látni fogjuk, ez lesz az első alkalom, hogy Darázs felveszi a palástot, beöltözik, repülni fog, és teszi a dolgát. A film, a Bosszúállók következő része után jelenik meg, amiről azt hiszem, hogy két részre bontották, de Darázs csak a másodikban lesz benne, mert a Marvel-nél előbb szeretnék, ha Hangya és Darázsban bemutatkozhatna a karakterem.

Határozattan izgalmas, amit Evangeline Lilly mondott az interjúban. Fontos dolgok ezek, egy névvel közelebb vagyunk, hogy tudjuk, mely szuperhős lesz benne a negyedik Bosszúállókban, de ami még ennél is biztatóbb, hogy a Hangya következő részében, Darázs fontos szerepet kap. A filmet két hónappal a Végtelen háború rész után mutatják be, ergo Hangya túléli az első ütközetet Thanos-szal.

A Hangyát tavaly nyáron mutatták be, és nemzetközi szinten 519 millió dollárt forgalmaztak belőle. A folytatás így nem marad el, és 2018. július 6-án érkezik a Hangya és Darázs közös filmje.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...