Wide Screen
Image default
Filmek

Daisy Ridley elárulta, hogy a Star Wars: Skywalker kora melyik jelenete rázta meg a stábot

Megtudtuk, hogy a decemberben érkező Star Wars: Skywalker kora nemcsak a rajongókat rázza meg, hanem a stábot is forgatás közben.

Megtudtuk, hogy a decemberben érkező Star Wars: Skywalker kora nemcsak a rajongókat rázza meg, hanem a stábot is forgatás közben.

Sok szempontból várjuk az új trilógia utolsó epizódját, mert miközben lezárja az évtizedek óta tartó történetet, rengeteg kérdésre is választ ad majd a Skywalker kora, köztük olyanokra, mint hogy kik Rey szülei, kik azok a Ren lovagjai és Palpatine uralkodó hogyan maradt életben miután a mélybe vetették a Halálcsillagról. Alig egy hónap múlva választ kapunk minden kérdésünkre, de még mielőtt beülnénk, hogy érzelmes búcsút vegyünk kedvenc karaktereinktől, Daisy Ridley megosztotta, hogy a stáb számára milyen volt a forgatás utolsó napja.

Az Adoro Cinema beszélgetett hosszasan a Reyt alakító színésznővel, hogy hogyan zajlott a Skywalker kora forgatása. A történetről semmi újat nem tudtunk meg, de Ridley azt megosztotta, hogy a forgatás utolsó napja Jordániában a teljes stábot megrázta, könnyes szemmel hagyták el a helyszínt.

Az utolsó forgatási nap Jordániában, miközben a nap ment le, és annyira izgalmas volt. Csak egy rövid jelenet volt, nagyon gyorsan filmeztük, de a stáb olyannyira beleremegett, amit korábban nem láttam. Arra gondoltam, hogy „jézusom, hogy ha a helyszínen ilyen reakciót vált ki az emberekből, akkor milyen lesz majd a filmben John Williams zenei aláfestésével, és miegyébbel megnézni.”
Daisy Ridley

Az nem derült ki, hogy pontosan kiket látunk majd a jelenetben, de alighanem ez az a rész, amiről J.J. Abrams a Skywalker kora utolsó napján megosztott egy képet, amin az új trilógia három főszereplőjét látjuk egymás nyakába borulva: Rey, Finn és Poe Dameron. De hogy rajtuk kívül, ki lesz még ott, esetleg Carrie Fisher Leia hercegnője is ebben a részben búcsúzik a rajongóktól, azt nem tudni, de szerencsére már nem kell sokáig várni, hiszen december 19-én minden kiderül.

Star Wars: Episode IX

Még több a témában...

Karl Urban a Skywalker kora vendégszerepéről is lehullt a lepel

Kévés Bence Mihály

Megmutatták Keri Russell Skywalker kora karakterének, Zorii Bliss korai terveit

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora után John Boyega köszöni, de nem kér többet a Star Wars univerzumból

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat