Rey Star Wars

Daisy Ridley elárulta, hogy a Star Wars: Skywalker kora melyik jelenete rázta meg a stábot

Megtudtuk, hogy a decemberben érkező Star Wars: Skywalker kora nemcsak a rajongókat rázza meg, hanem a stábot is forgatás közben.

Megtudtuk, hogy a decemberben érkező Star Wars: Skywalker kora nemcsak a rajongókat rázza meg, hanem a stábot is forgatás közben.

Sok szempontból várjuk az új trilógia utolsó epizódját, mert miközben lezárja az évtizedek óta tartó történetet, rengeteg kérdésre is választ ad majd a Skywalker kora, köztük olyanokra, mint hogy kik Rey szülei, kik azok a Ren lovagjai és Palpatine uralkodó hogyan maradt életben miután a mélybe vetették a Halálcsillagról. Alig egy hónap múlva választ kapunk minden kérdésünkre, de még mielőtt beülnénk, hogy érzelmes búcsút vegyünk kedvenc karaktereinktől, Daisy Ridley megosztotta, hogy a stáb számára milyen volt a forgatás utolsó napja.

Az Adoro Cinema beszélgetett hosszasan a Reyt alakító színésznővel, hogy hogyan zajlott a Skywalker kora forgatása. A történetről semmi újat nem tudtunk meg, de Ridley azt megosztotta, hogy a forgatás utolsó napja Jordániában a teljes stábot megrázta, könnyes szemmel hagyták el a helyszínt.

Az nem derült ki, hogy pontosan kiket látunk majd a jelenetben, de alighanem ez az a rész, amiről J.J. Abrams a Skywalker kora utolsó napján megosztott egy képet, amin az új trilógia három főszereplőjét látjuk egymás nyakába borulva: Rey, Finn és Poe Dameron. De hogy rajtuk kívül, ki lesz még ott, esetleg Carrie Fisher Leia hercegnője is ebben a részben búcsúzik a rajongóktól, azt nem tudni, de szerencsére már nem kell sokáig várni, hiszen december 19-én minden kiderül.

Star Wars: Episode IX
Total
19
Shares
Previous Article
X-Men

FEJTÁGÍTÓ: Az X-Menek egyik tagja lehet, hogy nem is mutáns

Next Article
Kevin Feige

Végre Kevin Feige is megszólalt a Scorsese kontra Marvel párharcban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!