Wide Screen
Image default
Filmek

Colin Trevorrow megerősítette, hogy a T-Rex visszatér a Jurassic World 2-ben

Az első Jurassic World rendezője, Trevorrow elmondta, hogy a folytatásban is visszatér a jól ismert dinoszaurusz.

A Jurassic World franchise írója és producere elmondta, hogy a következő részben viszontláthatjuk a dinók királyát, a Tyrannosaurus Rex-et. Még egyszer biztosan feltűnik a képernyőn sokak kedvence, de hogy mi lesz utána, azt nem tudni.

A T-Rex visszatérését Twitteren erősítette meg Trevorrow, mikor valaki azt kérdezte tőle, hogy „Rexy” látható lesz-e abban a filmben, amit jelenleg forgatnak.

Kevesen lepődtek meg, hogy te jó isten, mekkora visszatérője lesz az új trilógia második részének, hiszen egy igazi legendáról beszélünk, aki jó párszor megmentette már főhőseink életét a Parkban. Sokkal inkább lett volna megdöbbentő, ha nem így alakul. De ez még mind semmi, ugyanis a Slashfilm arra is választ kapott, hogy 2015 blockbusterében ugyanazt a T-Rexet láthattuk, aki egykor a Jurassic Parkban szerepelt:

A Jurassic World T-Rexe az volt, akivel az eredeti Jurassic Parkban- is találkoztunk, csak 22 ével idősebb lett. Ezért láttunk picit sántítani is. Az eredeti terveket vettük, de nyilvánvalóan a technológia fejlődött ez idő alatt. Emiatt láthattuk, hogy picit más volt a mozgása, de a következő részben is másabb lesz, hiszen még idősebb lesz. Kap majd kis hegeket is.

A Jurassic World 2 2018. június 22-én érkezik a mozikba.

Még több a témában...

A The Rise of Skywalker forgatása közben megváltoztatták a befejezést

Kévés Bence Mihály

Visszatért Rexy a legújabb Jurassic World: Bukott birodalom teaserben

Még csak a felét láttuk annak, ami vár ránk a Jurassic World 2.-ben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább