Colin Trevorrow: Elkészült a Star Wars: Episode IX szkript tervezete

Éppen ma írtunk arról, hogy nyártól foroghat a Star Wars 9, amit a rendező félig meddig meg is erősített most.

Éppen ma írtunk arról, hogy nyártól foroghat a Star Wars 9, amit a rendező félig meddig meg is erősített most.

Még mindig bő 8 hónapra vagyunk a Star Wars: Az utolsó Jediktől, de a legfrissebb hírek szerint már idén elkezdik forgatni a Skywalker saga kilencedik és egyben az új trilógia utolsó részét. Ezt hivatalosan nem erősítették még meg, de a mai sajtó hír, illetve Trevorrow rendező vázlatából erre tudunk következtetni.

A CinemeCon-on az MTV készített interjút a rendezővel, ahol megerősítette, hogy a Jurassic World írótársával, Derek Connolly-val elkészítették Rian Johnson által írt és rendezett Az utolsó Jedik folytatásának vázlatát:

Reggel úgy ébredtem, hogy délig íróként besegítek J.A. Bayona-nak a Jurassic World 2-nél, majd utána közvetlen a Pinewood Studios mellett található irodámba megyek, ahol a Star Wars 9-en dolgozunk. Dolgozunk a forgatókönyvön, folyamatosan tervezzük, és már egy vázlatunk is van. Tudnotok kell, hogy a lelkünk 110%-kát már beleadtuk, és mire elkészülünk vele, semmi sem marad belőlem.

A rendezőt megkérdezték arról is, hogy mit gondol a kilencedik rész közeledtével a szóló filmről:

Belegondolva, előbb három filmmel bírt a kontextus, majd kiegészítették hatra, most pedig kilencre, és ne feledjük el a szóló filmet sem. Ez rengeteg.

A Star Wars: Episode IX továbbra sem bír pontos, megerősített megjelenési dátummal, bár többen úgy vélik, hogy 2019. május 23-án kerül sor a trilógia befejezésére.

Total
0
Shares
Previous Article

Megérkezett a szinkronos Pókember: Hazatérés előzetes

Next Article

Leia hercegnő visszatér a Star Wars: Episode IX részben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!