Hayley Atwell

Carter ügynök visszatér a Bosszúállók 4.-ben?

Pletykák szerint Peggy Carner ügynök visszatér a Bosszúállók 4. részében, de még az sem kizárt, hogy a Végtelen háborúban is láthatjuk majd.

Pletykák szerint Peggy Carner ügynök visszatér a Bosszúállók 4. részében, de még az sem kizárt, hogy a Végtelen háborúban is láthatjuk majd.

Peggyvel legutóbb az Amerika kapitány: Polgárháborúban találkoztunk, mikor érzelmes búcsút vettünk a 95 éves karaktertől, Steve Rogers egykori szerelmétől, de nem ez lenne az első és utolsó alkalom a Marvel Moziverzumban, mikor egy halottnak hitt karakterrel újra találkozunk a vásznon. Múlt héten már jelentek meg pletykák, hogy esetleg a Bosszúállók: Végtelen háborúnak lesznek flashback részei, azaz visszaemlékezések a múltba, de akkor még nem sejtettük, hogy Russo fivérek mit forgatnak a fejükben.

Hayley Atwell színésznő (Peggy ügynök) nemrégiben látogatást tett a Marvel székházába, ahol találkozott Louis D’Esposito producerrel. Pontosan nem tudni, hogy Atwell mi járatban volt, azt nem árulták el, helyette két közös fotót csináltak Twitterre: egyet a képregényes polc előtt és egyet az Amerika kapitány plakátja előtt.

Ezeken kívül Atwell privát oldalára is feltöltött egy fényképet, ahol a színésznő arcát az úgynevezett mo-cap pontok borítják, pont olyanok, amelyet az Amerika kapitány: A tél katonája és A Hangya forgatásán láttunk.

Don’t question my process. It’s very serious #setlifethuglife

Hayley Atwell (@wellhayley) által megosztott bejegyzés,

Vajon a színésznő ezzel a képpel visszatérésére akart utalni?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Szárnyas fejvadász 2049 – Nem készült belőle rendezői változat

Next Article
Pennywise AZ

Már tudni, hogy mikor jön az Az második felvonása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!