a
FőoldalBRÉKINGCáfolták, hogy holnap érkezik a Jurassic World: Bukott birodalom trailere

Cáfolták, hogy holnap érkezik a Jurassic World: Bukott birodalom trailere

A(z) Universaltól cáfolták a tegnapi híreket, miszerint csütörtök este, magyar idő szerint péntek hajnalban érkezik a Bukott birodalom első előzetese.

Ellentmondásos hírekről számolt be a stúdió tegnapról mára virradóra. Tegnap délután még úgy tűnt, hogy a Thursday Night Football szünetében fogják leleplezni J.A. Bayona rendező Jurassic World: Bukott birodalom első hivatalos előzetesét, ehhez képest reggel a stúdió kiadott egy hivatalos közleményt, melyben tagadták a tegnapi híreket. Az esethez hozzátartozik az is, hogy tegnap megjelent a trailer teasere is, mely megint csak a csütörtöki napot reklámozta. Nos, mára a stúdió a teasert is törölte, még a mi csatornánkról is levetették. Pontos magyarázatot ma estére ígértek, de nem lennénk meglepődve, ha a Bosszúállók: Végtelen háború trailer érkezése miatt eltolták volna egy héttel későbbre saját bemutatójukat.

Az eredeti hírt a második oldalon olvashatjátok el.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.