x
BREAKING Előzetesek

BRÉKING: Iszonyú vagány a Fekete Párduc szinkronos előzetese is!

A Fórum Hungary bemutatta a Fekete Párduc második előzetesét, természetesen magyarul! Nézzétek!

  • Publishednovember 3, 2017

A Fórum Hungary bemutatta a Fekete Párduc második előzetesét, természetesen magyarul! Nézzétek!

Nem kis túlzás kijelenteni, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború mellett az egyik legjobban várt film a Marvel Moziverzumból a T’Challa önálló szuperhősfilmje, a Fekete Párduc, amit februárban fognak bemutatni a mozikban.

Nyáron már láttunk egy ízelítőt abból, hogy mi vár ránk Wakandában, a Comic-Conon további képsorokat láttunk az ifjú király kalandjából, hogy miként birkózik meg a ráhagyott címmel, a Fekete Párduc jelmezzel. A Thor: Ragnarök előtt befutott a film második előzetese, most pedig a hazai filmforgalmazó jóvoltából már magyarul is megnézhetitek a lap tetején az új trailert. Minket meggyőzött, már nagyon várjuk, hogy jegyet váltsunk Párduc kalandjára. Ti mit gondoltok róla?

A Fekete Párduc hivatalos szinopszisa:

Fekete Párduc, vagyis T’Challa (Chadwick Boseman), aki az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei után hazatér az elszigetelt és technológiailag fejlett Wakandába, hogy átvegye az őt megillető trónt, és ő legyen az új király. Amikor azonban egy régi ellensége feltűnik a radaron, aki királyként és Fekete Párducként is próbára teszi T’Challát. Miután a főszereplő egy olyan konfliktusba keverik bele, ami veszélybe sodorja Wakandát és az egész világot.

A Fekete Párduc hazai bemutatója 2018. február 15-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.