Close


Közelgő események

Filmek

Brad Pitt is versenyben lehet Deadpool 2 Kábel szerepért

Még mindig nem dőlt el, hogy ki fogja eljátszani az időutazó mutánst a Deadpool második részében.

Brad Pitt is versenyben lehet Deadpool 2 Kábel szerepért
  • PublishedMarch 24, 2017

Még mindig nem dőlt el, hogy ki fogja eljátszani az időutazó mutánst a Deadpool második részében.

Bár többször is lehetett olvasni arról, hogy esetleg Brad Pitt is szerepet kaphat a Deadpool 2-ben, de ezeket senki sem vette komolyan, viszont most mégis úgy tűnik, hogy komolyan kell számolni a színésszel. Minden esélye megvan, hogy ő legyen Kábel.

A The Tracking Board embere, Jeff Sneider tweetelt arról a minap, miszerint Brad Pitt játszhatja esetleg Kábelt a folytatásban. Legtöbben azt feltételezték, hogy pusztán humorizál Sneider, de időközben egy új forrás is arról számolt be, hogy a színész valóban érkezhet a 20th Century Fox és David Leitch rendező közös projektjéhez.

A Collider forrásai azt állítják, hogy Pitt-et valóban kiszemelték a szerepre, és még érdekelte is volna a szerep, azonban sajnos ütemezési konfliktusok miatt le kellett mondania róla. Habár beszélnek arról, hogy esetleg meggondolja magát, és mégis ő lesz Kábel.

A rajongók már elő is álltak egy koncepciós rajzzal, hogy miként festene Brad Pitt Kábelként:

Ugyanakkor a The Hollywood Reporter forrásai úgy nyilatkoztak, hogy Az acélemberből ismert Michael Shannon „élen van”, ő az első számú jelölt. A találgatások már tavaly nyáron beindultak, több nevet is bedobtak, köztük a Stranger Things-ből ismert David Harbour színészt, de Kyle Chandler nevét is mondogatták már. Hivatalosan továbbra sem tudni semmit. Még talán a stúdió sem véste kőbe ezt.

Ryan Reynolds főszerepében készülő Deadpool 2-ben már biztosan ott lesz Zazie Beetz, aki Dominót, Kábel szerelmét fogja alakítani. Tervek szerint valamikor 2018-ban érkezik a film.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.