Wide Screen
Image default
Filmek

Bővített Assassin’s Creed klipet mutattak be

Talán az eddigi legizgalmasabb előzetest mutatták be az asszaszinokról készült filmből.

Talán az eddigi legizgalmasabb előzetest mutatták be az asszaszinokról készült filmből.

Nagyon korai lenne kijelenteni, hiszen még nem láttuk a filmet, de talán ez lesz az első tökéletes játékadaptáció, ami megállja helyét a filmiparban. Ezt próbálja igazolni a most bemutatott klip is, melyben főhősünket kocsis üldözésben láthatjuk, az akció pedig a tetőfokára hág.

A Warcraft film nem csak Amerikában, hanem nemzetközi piacon is megbukott, mely talán a film folytatását is megpecsételte, így értelemszerűen a stúdiók sem akarnak jóslatokba bocsátkozni. A 20th Century Fox korábban elmondta, hogy nem várnak csodákat az Assassin’s Creed filmtől, de a napokban megjelent klipek és előzetesek erre jócskán rácáfoltak, mert a film Michael Fassbenderrel az élén sokkal jobbnak ígérkezik, mint a Warcraft: Kezdetek volt.

A film főszerepében Callum Lynch lesz látható, akit Michael Fassbender fog játszani. Főhősünk ősei felfedezésére indul, de egy rejtélyes és titkos társaságba botlik, az Orgyilkosokba. Ezután elkezdi gyűjtögetni a tudást, és a különféle képességekre tesz szert, hogy legyőzhesse az erős kezű Templomos rendet. Ezt csak technológiai áttöréssel lehet elérni, mely megnyitja a genetikus emlékezetet. Lynch visszamegy az időben, a 15. századi Spanyolországba az inkvizíció idejére, hogy megtapasztalja őse, Aguilar kalandjait.

A film szereplői között lesz Marion Cotillard, Ariane Labed, Michael K. Williams, Carlos Bardem, Denis Menochet, Brendan Gleeson és Jeremy Irons is. A játékkalandot Justin Kurzel rendezte, aki Bill Collage, Adam Cooper és Michael Leslie írott munkáját dolgozta fel.

Hazánkban az Assassin’s Creed filmet december 29-től nézhetjük meg a mozikban.

Még több a témában...

Nincs többé a Fox, a Disney átnevezte a 20th Century Fox és a Fox Searchlight Pictures stúdiókat

Kévés Bence Mihály

Milyen lesz a 2020-as év a Ubisoft szempontjából?

Héja Szabolcs

Így is kinézhetett volna Sophie Turner karaktere az X-Men: Sötét Főnixben

Kiss Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat