x
Close


Közelgő események

Filmek

Bővített Assassin’s Creed klipet mutattak be

Talán az eddigi legizgalmasabb előzetest mutatták be az asszaszinokról készült filmből.

  • Publisheddecember 3, 2016

Talán az eddigi legizgalmasabb előzetest mutatták be az asszaszinokról készült filmből.

Nagyon korai lenne kijelenteni, hiszen még nem láttuk a filmet, de talán ez lesz az első tökéletes játékadaptáció, ami megállja helyét a filmiparban. Ezt próbálja igazolni a most bemutatott klip is, melyben főhősünket kocsis üldözésben láthatjuk, az akció pedig a tetőfokára hág.

A Warcraft film nem csak Amerikában, hanem nemzetközi piacon is megbukott, mely talán a film folytatását is megpecsételte, így értelemszerűen a stúdiók sem akarnak jóslatokba bocsátkozni. A 20th Century Fox korábban elmondta, hogy nem várnak csodákat az Assassin’s Creed filmtől, de a napokban megjelent klipek és előzetesek erre jócskán rácáfoltak, mert a film Michael Fassbenderrel az élén sokkal jobbnak ígérkezik, mint a Warcraft: Kezdetek volt.

A film főszerepében Callum Lynch lesz látható, akit Michael Fassbender fog játszani. Főhősünk ősei felfedezésére indul, de egy rejtélyes és titkos társaságba botlik, az Orgyilkosokba. Ezután elkezdi gyűjtögetni a tudást, és a különféle képességekre tesz szert, hogy legyőzhesse az erős kezű Templomos rendet. Ezt csak technológiai áttöréssel lehet elérni, mely megnyitja a genetikus emlékezetet. Lynch visszamegy az időben, a 15. századi Spanyolországba az inkvizíció idejére, hogy megtapasztalja őse, Aguilar kalandjait.

A film szereplői között lesz Marion Cotillard, Ariane Labed, Michael K. Williams, Carlos Bardem, Denis Menochet, Brendan Gleeson és Jeremy Irons is. A játékkalandot Justin Kurzel rendezte, aki Bill Collage, Adam Cooper és Michael Leslie írott munkáját dolgozta fel.

Hazánkban az Assassin’s Creed filmet december 29-től nézhetjük meg a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.