A Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók 4 büdzséje az 1 milliárd dollárt is meghaladhatja

A legfrissebb beszámolók szerint a Marvel Studios-nak 1 milliárd dollárjába fog fájni a két új Bosszúállók rész.

A legfrissebb beszámolók szerint a Marvel Studios-nak 1 milliárd dollárjába fog fájni a két új Bosszúállók rész.

Most némiképp meg is erősítették nekünk azt a hírt, amiről már régóta beszélnek a sajtóban, hogy a következő két Bosszúállók-film kombinált összköltsége valóban elérheti majd az álomhatárt, az 1 milliárd dollárt is. Erre korábban még egy filmnél sem volt példa.

Egészen 2015 májusáig kell visszamennünk az időben, amikor is a Bledding Cool arról számolt be, hogy a következő kettő darab Bosszúállók Marvel-film összköltsége, köztük a stábtagok fizetését, a díszleteket, az utazásokat, egy szóval mindent, meg fogja haladni az egy milliárd dollárt. Sokan kigúnyolták az oldalt, nevettek a büdzsé számításukon, s lám mára ott tartunk, hogy kezd beigazolódni a két évvel korábbi spekuláció. A forgatási helyszínről több olyan hírt is hallani lehet, hogy a korábbi becslések helytállók voltak. Ha valóban pontosak ezek a számok, akkor ezek lehetnek a legdrágább költségvetésű filmek, amiket valaha a Disney készített.

Már most sokban van, és ez lehet a legnagyobb film produkció, amit valaha 1 milliárd dollárból forgattak.

– mondta Chick-fil-A vezérigazgatója és az atlantai Pinewood Studios társtulajdonosa, Dan Cathy. A két úriember szavaiban egyértelműen utaltak a Marvel következő két gigaprodukciójára.

Úgy tűnik, a pénz nem számít a Disney-nek, mindent bevet, hogy igazi nagyszabású filmekkel zárja le a Marvel harmadik fázisát. Persze nem okvetlenül bíznak ennyire a sikerben. Idén több képregényfilmet is bemutatnak, köztük A galaxis őrzői vol. 2. folytatást, a Pókember: Hazatérést és a Thor: Ragnarököt is, melyeknél már most borítékolható a siker, és az is, hogy az összbevételük bőven túl fogja lépni az ezer millió dolláros küszöböt. És akkor még nem is beszéltünk a jövőre érkező Bosszúállókról, ami a sok-sok felvezető után egymaga is elérheti az egy milliárd dollárt. Nagy pénzeket forgatnak a munkákba, de ezek hatványozottan térülnek meg a stúdiónak, magyarán, nem kell sajnálni a Disney-t. A Walt Disney stúdió eddig legnagyobb költségvetésű filmje A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken volt 378 millió dollárral még 2011-ből. Ezt nézve az 500-500 millió dollár nem is sok egy-egy Bosszúállók-filmre.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Logan

Fekete-fehér változat is készülhet a Logan – Farkas-filmből

Next Article

A Stranger Things sztárját, David Harbour-t szemelték ki Kábel szerepére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!