Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók 4. lehet Russo testvérek utolsó Marvel-filmje

A két Amerika kapitány és a két Bosszúállók rész után Russoék elköszönnek a Marvel Moziverzumtól?

Anthony és Joe Russo Marveles pályafutása 2014-ben indult el, mikor elkészítették az Amerika kapitány: A tél katonája című filmet, ami nem csak a rajongók szeme előtt aratott átütő sikert, de a kritikusok is az egekig magasztalták az alkotást. Majd tavaly jött az Amerika kapitány: Polgárháború, ami megint csak bombasiker volt, és azóta már leforgatták a Bosszúállók: Végtelen háborút, jelenleg meg a Bosszúállók 4.-en dolgoznak. Mindent elértek, amit csak lehetett, már nem jelent kihívást számukra a képregényhősök világa?

Josh Brolin adott interjút a Collidernek, ahol az Őrült Titánt játszó színész úgy fogalmazott, hogy a Bosszúállók 4. lehet a testvérpár hattyú dala az Univerzumban:

Szerintem ők nyitott és nyers pozícióban vannak, ahol olyanok hangozhattak el, mint a „Sohase forgassunk újat. Ez egyszerű megalkuvás volt. Fájdalom árán sikerült összeszedni ezt a rengeteg sikeres színészt, de megérte. Csináljunk két filmet, egymás után forgassuk le őket. Azután elválnak útjaink, más felé folytatjuk.”, de egy nagyon, nagyon, nagyon ambiciózussal teli projekt, amiről úgy vélem, hogy kifizetődő lesz.

Brolin itt már utalhatott Kevin Feige korábban félreértelmezhető kijelentésére is, mikor úgy fogalmazott az elnök, hogy a negyedik Bosszúállókkal felbomlik a Marvel Moziverzum, de ezt a témát James Gunn tisztázta a napokban. Annyi szent, sokat köszönhetünk Russo fivéreknek, és nem lennénk meglepődve, ha két ilyen nagyobb projekt után valóban befejeznék, és megköszönnék a Marvelnek mindazt, amit kaptak az elmúlt 5 évben.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

[PLETYKA] Egészen érdekes befejezést kaphat a Bosszúállók 4.

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige szerint szó sincs R-besorolású Fekete Özvegy-filmről

Marvel Kapitány segítője Nick Fury lehet

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább