A Bosszúállók 3 egyik fényképe leplezte le, hogy Doctor Doom visszatért a Marvelhez?

Emlékeztek még arra a képre, amit Russoék tettek közzé az interneten, s amin a Végtelen háborúhoz kerestek helyszínt?

Emlékeztek még arra a képre, amit Russoék tettek közzé az interneten, s amin a Végtelen háborúhoz kerestek helyszínt?

Múlt héten Russo testvérek fényképet osztottak meg felfedező útjukról Facebookon, ámbár sok mindent nem tudtunk meg a fotóból, nem lettünk közelebb a film plotjáthoz, mindössze az derült ki, hogy keresik a helyszíneket a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz. A megosztott fényképen egy lépcsőház volt látható két titokzatos személlyel. Elsőre úgy gondolták a rendezők, hogy jó móka lesz, ha megosztják a helyszínt a rajongókkal, de valami oknál fogva a héten törölték ezt a képet. Az internet szépsége miatt tudjuk, ami egyszer felkerül rá, ott is marad örökre.

A fénykép azóta felkerült újra Twitterre, és több rajongó is elkezdett agyalni, hogy vajon milyen spoiler elemet tartalmazhat a fénykép, amiért törölni kellett. Az említett képen a rendezők láthatóak egy régebbi épületben, melynek boltíveit kőből rakták ki. Többen arra jutottak a kép alapján, hogy a helyszín esetleg Latveria lehet, ami azt is jelenti, hogy a Marvelnek titokban valahogyan sikerült visszaszereznie a Fantasztikus négyesből ismert Doctor Doom karakterét – a jogok jelenleg a Foxnál vannak. Fontos megjegyezni, hogy a karakter kulcsfontosságú szerepet játszik a Végtelen háború képregényeiben, de hogy a filmben is szerepe lesz-e, még nem erősítették meg.

Mások szerint a képen Asgard látható, melynek szintén lenne értelme a filmben, hiszen Thor szülőföldje is nélkülözhetetlen szerepet játszik majd a Végtelen háború történetében. Még ha a fénykép Asgardot is vagy Latveriat is ábrázolja, akkor is kérdéses, hogy a rendezők ezt a helyszínt használják-e forgatásra. Továbbá tisztázatlan az is, hogy miért posztolták, majd törölték haladéktalanul a közösségi médiából a fényképet, nagyon sok a kérdőjel a film neve mellett.

Türelmesnek kell lennünk, hiszen még nagyon sok idő van a film hivatalos szinopszisáig. Marvel Studios elnöke, Kevin Feige korábban elmondta, hogy hatalmas kalandban lesz részünk a Végtelen háborúban, melyben nem várt fordulatok és csapatok alakulnak majd ki, ami nem meglepő, ha figyelembe vesszük azt, hogy milyen sok karakterrel találkozhatunk majd a filmben. Russo fivérek egy korábbi interjúban elmondták, hogy a Végtelen háború 67 szuperhőst fog megmozgatni, de később mintha ettől picit meghátráltak volna. Russoék hozzátették, hogy a Végtelen háború és a Bosszúállók 4 egyesíteni fogja a Marvel Univerzumot.

Joe és Anthony Russo rendezők mellett visszatér még Christopher Markus és Steven McFeely írópáros is, akik korábban a három Amerika kapitány film szkriptjét jegyezték. A munkák már idén, november végén elkezdődnek, de a tényleges forgatásra januárig még várnunk kell, akkor kezdik el párhuzamosan rögzíteni a harmadik és negyedik Bosszúállókat, ami a tervek szerint kilenc hónapig fog tartani.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Ewan McGregor eredetileg lemondott Obi-Wan Kenobi szerepéről

Next Article

Hivatalos: John Wick rendezője, David Leitch került a Deadpool székébe

Related Posts