A Birodalom és a Halálcsillag is benne lesz a Han Solo-filmben?

A legfrissebb hírek szerint a Star Wars nem képes elszakadni a sokat látott bolygóméretű Halálcsillagtól.

A legfrissebb hírek szerint a Star Wars nem képes elszakadni a sokat látott bolygóméretű Halálcsillagtól.

A Birodalom nagyon fontos szerepet játszott, és a jelek szerint még játszik is a Star Wars-filmek körében, hiszen Ron Howard rendező utalása alapján a jövőre érkező második antológiafilmben is szerepet kapnak. Ez azt is jelenti, hogy a Halálcsillag is visszatér? Reméljük, nem!

Sajnos a Lucasfilmnél nem úgy zajlik a Han Solo spin-off forgatása, ahogy azt eltervezték. Több probléma is adódott már a filmmel. Elsőként a stúdió kénytelen volt megválni a film két rendezőjétől, Phil Lordtól és Chris Millertől, akik túl sok humort próbáltak belevinni a filmbe, eltértek a forgatókönyvtől, így kreatív különbség miatt a stúdió szó szerint kirúgta a két tehetséges direktort. És ezzel még nem értek véget a baljóslatú hírek. Rendezőváltás után több újság is arról írt, hogy a főszerepet játszó Alden Ehrenreich-kel gondok vannak, ezért színész oktatót kértek mellé. De talán a rutinos Ron Howard rendező végre helyre teszi a filmet, és egy humoros, de Star Wars-filmet kapunk jövő májusban.

A rendező ahogy tette azt korábban, most is forgatási képet osztott meg közösségi falán, rajta egy nagyon felismerhető sisakkal.

A mostani kép több kérdést is felvet. Az első és legfontosabb, hogy vajon a Halálcsillag benne lesz a filmben, és ha igen, akkor miként oldják meg, hogy a címszereplő ne szerezzen tudomást az égitestről – hiszen az eredeti kánon szerint csak a Star Wars: Egy új reményben szembesült a Birodalom fegyverével. Továbbá, hogy mekkora részt tölt majd be a filmben a Birodalom.

Total
0
Shares
Previous Article

Doctor Strange is felbukkant a Thor: Ragnarök nemzetközi előzetesében

Next Article
Mission: Impossible

Tom Cruise sérülése miatt akár 3 hónapot is csúszhat a Mission: Impossible 6.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!