Wide Screen
Image default
Filmek

[D23] Bemutatót kapott az élőszereplős Dumbo-mozifilm

A Disney megerősítette, hogy 2019-ben lesz a régóta tervezés alatt álló Dumbo bemutatója.

A D23-on a Walt Disney Studios megerősítette, hogy 2019. március 29-én tervezi bemutatni a soron következő élőszereplős mozifilmet, a Dumbot, amit Tim Burton fog rendezni. Főszerepekben Colin Farrell, Danny DeVito, Eva Green és Michael Keaton színészeket látjuk. A stúdiótól megtudtuk azt is, hogy a film előkészületei már elkezdődtek.

A Dumbo hivatalos szinopszisa:

Történet középpontjában Holt Farrier (Farrell), az egykori cirkuszi sztár áll, aki háborúból hazatérve rádöbben, élete fenekestül felfordult. A cirkusz tulajdonosa, Max Medici (DeVito) felveszi Holtot, s rábízza az újszülött kis elefántot, akit az tesz szórakoztatóvá, hogy óriási fülei vannak. Később Holt gyerekei (Parker és Hobbins) rájönnek, hogy Dumbo képes repülni füleivel, s az üzletember hírében álló V.A. Vandeveret (Keaton) és egy Colette Marchant (Green) nevű légi artistát rábeszélnek, hogy csináljanak sztárt a kis elefántból.

Még több a témában...

Zsivány Egyes – új karaktert mutattak be

Kévés Bence Mihály

Több új nemzetközi IMAX posztert is bemutattak a Zsivány Egyes spin-offhoz

Kévés Bence Mihály

A Disney megvásárolná a 20th Century Fox stúdiót

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább