x
Előzetesek

FRISSÍTVE! Befutott a The Walking Dead hetedik évadjának első előzetese

Végre megérkezett az első előzetes a TWD hetedik évadjához, ami minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik.

  • Publishedjúlius 22, 2016

Végre megérkezett az első előzetes a TWD hetedik évadjához, ami minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik.

Hol másutt, mint a Comic Con-on mutatták be a hetedik évad első előzetesét. Akik arra vártak, hogy majd most kiderül, hogy kit ölt meg Negan, azoknak csalódást kell hogy okozzunk. A drámai befejezés utolsó perceiről szinte semmit sem tudunk meg a három perces előzetesből. Sok új helyszínt csodálhatunk meg, régi karakterekkel, de pont azokat hagyták ki, akiknél félbeszakadt a sorozat hatodik évadja. Zseniális vágásokkal álltak elő a készítők, ember legyen a talpán, aki ebből ki tud bogarászni bármit is.

kingdom-twd

A flashbackek formájában tűnnek fel az igazi a főszereplők, de ez nem ad választ a kérdésre, kitől búcsúzunk el a folytatásban. Az új trailerben azonban láthatjuk Negant, a Megváltót, Carolt, és Morgant is. Továbbá végre feltűnik Ezekiel (Khary Payton) király Shiva nevezetű házi tigrisével. Carol szokás szerint odáig van az új helyért, amit csak Királyságnak neveznek. Október 23-án este debütál a legújabb évad az AMC csatornán, amit Greg Nicotero rendez Scott Gimple forgatókönyve alapján.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.