Befejeződött a Tomb Raider reboot forgatása

Bejelentették, hogy filmre vették az új Tomb Raidert, Alicia Vikander Lara Croft régészkisasszony játékadaptációját.

Bejelentették, hogy filmre vették az új Tomb Raidert, Alicia Vikander Lara Croft régészkisasszony játékadaptációját.

Roar Uthaug rendező tegnap a közösségéi média felületén jelentette be, hogy az Oscar-díjas svéd színésznővel, Alicia Vikanderrel készülő Tomb Raider forgatásai véget értek. Uthaug norvég rendező Instagramon tett közzé egy videót a buliról.

That’s a wrap! #tombraidermovie #tombraider

Roar Uthaug (@roaruthaug) által megosztott bejegyzés,

A filmről annál többet nem tudunk – hivatalos forgatási képek és nem hivatalos képek – mint amit kaptunk abban a rövid kis szinopszisban – amit lejjebb olvashattok is -, elárulták a színészi gárdát, illetve azt, hogy a rendezésbe besegítettek a 2013-as játék készítői, ami páratlan sikert aratott a videójátékok sorában. A film a Rise of the Tomb Raider filmes adaptációja lesz, s a nagyszerű csapat után joggal tudjuk remélni, hogy végre egy jó játékadaptációt tesznek le az asztalra.

Az eredeti Tomb Raider videójátékot még 1996-ban mutatta be a londoni székhelyű Eidos játékfejlesztő cég. A játékkal uralni kezdték a toplistákat, majd minden idők egyik legsikeresebb játékává nőtte ki magát. 2013-ban újraélesztették a projektet, rebootolták a szériát, s Rise of the Tomb Raider néven bemutatták az új számítógépes játékot, amiből több mint 5 millió példány fogyott eddig.

A filmhez közben megjelent egy hivatalos szinopszis is:

Hét évvel apja eltűnése után a főhőst alakító Alicia Vikander a 21 éves Larat fogja játszani a filmben, aki nem mellesleg Londonban él, és biciklis futárként keresi kenyerét. Lara inkább a főiskolát választotta – már amikor beül az órákra -, mintsem hogy eltűnt apját (Dominic West) keresse. Egy napon azonban úgy dönt, hogy utánajár apja eltűnésének, így felkeresi apja utolsó ismert tartózkodási helyét, ami egy sírhelyszín, valahol Japán partjainál. Hirtelen a tét óriási lesz, csak éles eszére, vak hitére és makacs akaratára számíthat, ha túl akarja élni a veszélyeket. Laranak utazása során meg kell tanulnia, hogy miként tolhatja át magát saját határain. Ha túléli ezt a veszélyes kalandot, akkor rászolgálhat a Tomb Raider névre.

Roar Uthaug filmjében feltűnik még Walton Goggins, mint főellenség, de Daniel Wu-t is láthatjuk majd, aki egy hajóskapitányt alakít, s segíti Larat a küldetésben, Dominic West fogja Lara Croft apukáját alakítani, a főszerepben pedig a sokat emlegetett Alicia Vikandert láthatjuk.

A Tomb Raider amerikai bemutatója 2018. március 16-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Fekete Párduc

[FRISSÍTVE] Laza, de véresen komoly lett a Fekete Párduc első teaser előzetese

Next Article

KRITIKA: A múmia

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!