Wide Screen
Image default
Filmek

Baljóslatú új plakátot mutattak be az Alien: Covenant horrorhoz

Holnap végre új előzetest kap az Alien: Covenant, de addig sem maradunk üres kézzel, új plakátot kapott.

A 20th Century Fox és Ridley Scott rendező úgy látta, eljött az idő, hogy új előzetest kapjon az Alien: Covenant. De amíg várjuk az új videót, addig vessünk egy pillantást az alábbi plakátra:

Rejtőzz!

– szerepel az alábbi szöveg a képen, melyen egy tojást láthatunk, amiből azok a csúnya face-hugger-ek szoktak kikelni. Egyelőre még nem kell félni, a tojásból nem kelt ki semmi, de hamarosan igen, és elszabadul a pokol a Covenant űrhajón.

A franchise eredeti kitalálója, a sci-fi-horror nagyágyúja, Ridley Scott visszatért a gyökerekhez, hogy jóvá tegye a az öt éve elszenvedett hibáját. 2012-ben bemutatott Prometheus-film nem azt nyújtotta, amire sokan számítottak, és eléggé megoszlottak a vélemények róla. Scott-nak ez lesz a második Alien-filmje A nyolcadik utas: a Halál után, amiről már ódákat zengtek a külföldi lapok. Tavaly tartottak egy tesztvetítést, amelyen a film első húsz percét levetítették, és a visszajelzések alapján tényleg nagyon véresre sikerült.

A stúdió menetközben azt is megerősítette, hogy a film május 12-én debütál az Egyesült Királyságban és Írországban.

Az Alien: Covenant május 19-én érkezik a mozikba.

Még több a témában...

Futás! Imádkozz! Búj el! Új Alien: Covenant TV Spotok érkeztek az éjjel!

Kévés Bence Mihály

Neill Blomkamp új koncepciós rajzokat mutatott be az Alien 5.-höz

Kévés Bence Mihály

Befutott az X-Men: Sötét Főnix második előzetese!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább