Az új Bosszúállók: Végtelen háború képén visszatérünk a Sanctum Sanctorum épületbe

Russo testvérek újabb forgatási képet osztottak meg a Végtelen háborúról, melyben Doctor Strange New Yorki székhelyére, a Sanctum Sanctorumba térünk vissza.

Russo testvérek újabb forgatási képet osztottak meg a Végtelen háborúról, melyben Doctor Strange New Yorki székhelyére, a Sanctum Sanctorumba térünk vissza.

Benedict Cumberbatch tavaly megerősítette, hogy Doctor Strange is Bosszúállónak áll a Végtelen háborúban, és hála Scott Derricksonnak, most már azt is tudjuk, hogy a Sanctum Sanctorum is visszatér a filmben. A kulisszák mögött fotón az látható, ahogy a Doctor Strange rendezője, Derrickson besegít Joe és Anthony Russonak az Infinity War forgatásán, ami végső soron arra utal, hogy a Bosszúállók a Sanctum Sanctorumban Strange és Wong segítségét kérik Thanos-szal szemben.

A 2018-as Végtelen háború nem csak a Föld legnagyobb hőseit rendezi csatasorba, de először láthatjuk a Marvel Moziverzumban, ahogy a különféle világok egyesülnek. James Gunn A galaxis őrzői rendezője már Russoék segítségére volt az Őrzők szerepe miatt, és most Scott Derrickson is csatlakozott most, hogy Doctor Strange is kivegye részét a gigászi csatában, melynek nagyjelenetében 32 hőst látunk egyszerre- fogalmazott Scarlett Johansson a napokban.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Robert Downey Jr. nem tér vissza a Pókember: Hazatérés-folytatásában

Next Article
Rian Johnson

Augusztusra befejeződnek a Star Wars: Az utolsó Jedik utómunkái

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!