Az Oscar-díjra jelölt Hailee Steinfeld csatlakozhat a Bumblebee spin-offhoz

Tegnapi hír, miszerint Hailee Steinfeld színésznő lesz az első Transformers önálló film női főszereplője.

Tegnapi hír, miszerint Hailee Steinfeld színésznő lesz az első Transformers önálló film női főszereplője.

A The Hollywood Reporter számolt be elsőként a hírről, hogy Hailee Stenfeld tárgyalásokba kezdett a Paramount Pictures-szel, hogy ő legyen a Transformers univerzum első spin-offjának a főszereplője, ami a tervek szerint jóval azelőtt fog játszódni, hogy Sam Witwicky (Shia LaBeouf) megvásárolta volna első kocsiját.

A lap úgy tudja, hogy Steinfeld egy belevaló csajt fog játszani a filmben, aki iskola után nem riad meg egy kis olajtól, szerelőként dolgozik. A történet a 80-as években fog játszódni, amit Christina Hodson írt, a filmet pedig az Oscar-díjas Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight fog rendezni a LAIKA stúdiótól.

A képregények és rajzfilmek korában is igen nagy népszerűségnek örvendett Űrdongó, de Michael Bay filmjei óta még inkább a rajongók kedvenc transformerjévé vált, és csak az volt kérdés, hogy mikor kap saját filmet a stúdiótól. A karakter korábbi verzióiban egy Volswagen Beetle kocsiból alakult át, ám a Transformers Filmes Univerzumban Chevrolet Camaro külsőt kapott, s ebben láthatjuk hamarosan a mozikba kerülő a Transformers: Az utolsó lovagban is, amit június 22-én mutatnak be itthon.

Az Űrdongó-film 2018. június 8-án érkezik az amerikai mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Tom Holland elárulta, kit szeretne Sullynak az Uncharted-filmben

Next Article

Megérkezett az új Need for Speed játék

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!