x
BREAKING Filmek

Az Infinity War-ban több ellenséggel is találkozhatunk majd?

Érdekes hír jelent meg reggelre, mely állítja, hogy Thanos-on kívül más gonosszal is találkozhatunk majd a következő Bosszúállók filmben.

Az Infinity War-ban több ellenséggel is találkozhatunk majd?
  • Publishedszeptember 21, 2016

Érdekes hír jelent meg reggelre, mely állítja, hogy Thanos-on kívül más gonosszal is találkozhatunk majd a következő Bosszúállók filmben.

Megjelent az első nyomósabb pletyka az Avengers: Infinity War filmről.
Figyelem, a következő cikk spoiler elemet fog tartalmazni, így ha nem szeretnéd lelőni a poént, akkor ne olvasd tovább!
A Marvel belépett idén a harmadik fázisba, és az első filmje után, eddig nincs okunk a panaszra – Amerika kapitány: Polgárháború a nyár blockbuster címét bezsebelte.

Cikkünkben először olvashattok a film cselekményéről, plotjáról. Eléggé komoly hírek érkeztek most a Bosszúállók 3.-ról. Latino Review hozta le a hírt, amiről azt kell tudni, nagyon lelkes csapat alkotja a szerkesztőséget, de sokszor mellélőttek már, így nem kell borítékolni a mostani anyagot sem. Első és legfontosabb, azt állítják, hogy a film nem az Infinity War képregényt fogja feldolgozni, mint ahogy legtöbben gondolták korábban, – már ez önmagában is furcsa -, hanem helyette az Infinity Gauntlet-et fogja alapjául venni. A történetben Thanos-t láthatjuk majd a Végtelen Kövekkel. Főgonoszunk, akit a filmben egyébként Josh Brolin fog játszani, arra készül, hogy elpusztítsa az Univerzumot. Latino így írta körül a film történetét:

Marvel új filmje, a Bosszúállók: Végtelen háborúja főszereplője a hatalmas Thanos lesz, aki megpróbálja legyőzni a Halált, akit egy nő fog majd játszani a filmben. Mérhetetlen erőre tesz szert Thanos, hiszen mind a hat Végtelen Követ, valamint a Kesztyűt is begyűjtötte. Thanos nagy terve az lesz, hogy a Halál szerelmes lesz belé, ha elég lelket gyűjt neki. Úgy dönt hát, hogy elég időt vesztegetett el életéből, s megöli inkább a Halált.

A képregény olvasóinak nem szolgál sok új információval, de mégis nagyszerűen hangzik így elsőre. Sötét és lenyűgöző az elképzelés, hogy mennyi ártatlan lelket kell felhasználni egy nő legyőzéséhez, aki egyébként maga a Halál. A megjegyzés szerint tehát, Halállal először az Infinity War-ban találkozhatunk majd, méghozzá egy női karakter révén. A cikk utalást tesz arra is, hogy jelenleg nem írtak ki castingot a szerepre, de úgy tudják, hogy a Thor: Ragnarok filmben Hela-t alakító Cate Blanchett szerepelni fog a Végtelen háborúban is, vagyis Halált fogja majd megformálni. Pokoli jó, és merész húzás lenne ez a Marvel-től, ha egy Oscar-díjas színésznőt egyszerre két filmben is szerepeltetnének. Erősen pletyka, nem jelölték meg a forrást, de eddig zseniális Russo fivérek elképzelése.

A fentiek mellett azt is elmondták, hogy A galaxis őrzői is szerepelni fognak majd a filmben, valamint Nick Fury is visszatér a Marvel Univerzumhoz. Sajnos a forrás nem segít a tisztázásban, semmit sem tudtunk meg a Bosszúállók 4. cselekményéről, és mivel/kivel találkozhatunk majd a negyedikben. Sokáig úgy volt, hogy a film az Végtelen háború második része lesz, de ezt nyáron tisztázták a rendezők, hogy külön projekt lesz, és nem lesznek átfedések sem.

Az Infinity Gauntlet történet része Doctor Strange is, akivel először novemberben találkozhatunk a Marvel legújabb filmjében. Ezt olvasva logikus, és megalapozott döntés lenne, ha a Bosszúállók csapatával/filmjével szilárdítanák meg Doctor Strange karakterét a harmadik fázisban. Érdekes, és reményteli hírek ezek, de még így is számos kérdés felmerül. Mint a többi Marvel-filmet, a Végtelen háborút is Atlantában forgatják, amiről már az első képet láthattátok is nálunk. A filmet Joe és Anthony Russo az Amerika kapitány: A tél katonája, illetve a Polgárháború részek rendezői készítik.

A Végtelen háborút 2018. május 4-én, a Bosszúállók 4.-et 2019. május 3-án fogják bemutatni.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.