Close


Közelgő események

Előzetesek

Az Igazság Ligája második előzetese magyarul is megnézhető

A csapat összeállt, felkészültek a világot elpusztítani akaró veszedelemre. Ősztől a mozikban Az Igazság Ligája.

  • PublishedApril 13, 2017

A csapat összeállt, felkészültek a világot elpusztítani akaró veszedelemre. Ősztől a mozikban Az Igazság Ligája.

Továbbra sem vagyunk biztosak benne, hogy a Warner Bros. és Zack Snyder rendező tanult a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala kudarcából, és egy jó DC-filmet tesznek le elénk az asztalra novemberben. Az előzetesből kiindulni tudjuk nem szabad, de pont a Warner bizonyította az utóbbi években, hogy ők tényleg beleadnak mindent a trailerekbe, ellenben a végső filmek finoman szólva sem sikerültek jóra. És most megint ezt érezzük. A trailer túlzottan sötétre és komorra sikerült. Értjük mi, hogy ettől sokkal keményebbnek tűnik a képregényfilm, de lehetne ezt máshogy is csinálni. A CGI-ról már nem is beszélve, de arra még van idejük javítani.

Szinopszis a filmhez:

Az önzetlen és „félisten” Superman mindent megtesz azért, hogy felépítse újra az emberekbe vetett hitét. Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck) egy új csapat felállításán töri a fejét a frissen bemutatott Diana hercegnőjével, Wonder Woman-nal (Gal Gadot) közösen. Az idő sajnos ellenük dolgozik, mielőbb embereket, szuperhősöket kell találniuk a csapatba, mert a DC Comics filmes univerzuma soha nem látott ellenséggel néz majd szembe. Már biztos, hogy a Föld megmentéséért egy csapatban harcol Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és The Flash, de talán mások is csatlakoznak majd a Ligához.

Egységben az erő, ezt sugallja a legújabb poszter a filmhez:

A filmben olyan sztárok kaptak helyet, mint Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Ray Fisher, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Amber Heard, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Willem Dafoe, Julian Lewis Jones és Ciaran Hinds.

Az Igazság Ligája bemutatója 2017. november 17-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.