Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája legújabb teaser előzetese azért olyan különleges, mert felcsendül benne Junkie XL egyik száma

Ha nagyon viccesek szeretnénk lenni, tik-tok, már ketyeg az idő.

Még tavasszal erősítették meg, hogy létezik Az Igazság Ligája rendezői változata, és amit majd az HBO Max streamingszolgáltatón fognak bemutatni valamikor 2021 elején. Pontos dátumot nem árultak el, de nyár végén legalább már kaptunk egy előzetest abból, hogy Zack Snyder mivel szeretné helyrehozni mindazt, amit távozása után Joss Whedon és a producerek tönkretettek.

A film hivatalos TikTok-oldalán egy új videó jelent meg a filmről, ami ugyan nem tartalmaz új jelenetet a DC FanDome alatt bemutatott előzeteshez képest, de végre hallhatjuk, hogy Junkie XL zeneszerző eredetileg milyen zenével készült. A pótforgatások jelenleg is zajlanak a korábbi hírekkel ellentétben, ahol még tagadták ezt, azóta pedig már kiderült, hogy Az Igazság Ligája formáció több szereplője is megjelent. Ben Affleck, Ray Fisher és Amber Heard már munkában, de hamarosan Jared Leto és Joe Manganiello is csatlakozik hozzájuk, Henry Cavill viszont egyelőre tagadja, hogy részt venne a forgatáson.

Úgy tudni, hogy a Warner Bros. több mint 70 millió dollárt költ a film rendezői változatára, ami ezen a szinten nem kevés. Sok alkotás kisebb – például a Joker – kisebb költségvetésből gazdálkodott, ezért több rajongó is úgy véli, hogy Snyder mindent felhasznál a korai tervekből, beleértve Az Igazság Ligája második részére hagyott anyagból, egészen az eredeti The Batman forgatókönyvig. Az filmet négy 1 órás részként fogják bemutatni valamikor 2021 elején az HBO Max streamingszolgáltatón.

Total
4
Shares
Previous Article
Oscar Isaac

Oscar Isaac és a Marvel Studios már a Moon Knight Disney+ sorozat főszerepéről egyeztet

Next Article
Avatar 2.

Mit művel Kate Winslet az Avatar 2. víz alatti forgatásán, miközben még Tom Cruise rekordját is sikerült megdöntenie

Related Posts