x
Close


Közelgő események

Filmek

Az ifjú Peter Parkerrel már korábban is találkoztunk a MCU-ban

Megerősítve, hogy Tom Holland karaktere már sok-sok évvel korábban felbukkant egy Marvel-filmben. Tippek?

  • Publishedjúnius 26, 2017

Megerősítve, hogy Tom Holland karaktere már sok-sok évvel korábban felbukkant egy Marvel-filmben. Tippek?

Mindenki úgy tudta, hogy Tom Holland Peter Parker bőrében először az Amerika kapitány: Polgárháborúban láttuk, de most kiderül, hogy a fiatalember sokkal korábban felbukkant a Marvel Moziverzumban. Nem is akármelyik filmben, ami magyarázat is lehet arra, hogy miért annyira nagy a kötődés Vasember és Pókember között.

Sokáig csak egy rajongói elméletnek hittük, hogy Peter Parker benne volt a Marvel első fázisában, de Tom Holland színész ezt most megerősítette. Hivatalos: a tinédzser falmászóval a Vasember 2-ben találkoztunk, ő volt az a kisfiú, aki útját állta a Justin Hammer drónjának. Akik esetleg lemaradtak volna a jelenetről, a lap tetején most pótolhatják.

Tom Holland egy frissen megjelent interjúban elárulta, hogy Kevin Feige-t maga is megkérdezte, hogy ki volt a maszk mögött a Vasember 2-ben, mire a Marvel elnöke elmondta neki: valóban Peter volt az.

Megerősíthetem azt, hogy Peter Parker volt. A mai naptól ezt megerősíthetem. Szó szerint 20 perccel korábban beszéltem Kevin Feigevel. Talán épp most végeztem ki egy régi nagy spoilert. Menő! Tetszik az ötlet, hogy Peter Parker a kezdetektől szerepelt az univerzumban.

Egyre jobban várjuk, hogy lássuk a mindenkori legfiatalabb Pókembert a mozivásznon. Pókember behálózza jövő héttől a mozikat.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.